DOLAR
32,3588
EURO
34,7003
ALTIN
2.382,01
BIST
10.196,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
24°C

Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 22. hafta)

Antalya Bilet…

Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 22. hafta)
REKLAM ALANI
23.01.2024 10:36
0
A+
A-

Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 22. hafta)

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sahasında Samsunspor’la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu hafta deplasmanda Başakşehir ile oldukça kritik bir maça çıkacak. Fenerbahçe mücadeleyi kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Peki, Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Geçtiğimiz hafta zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybeden Fenerbahçe, Başakşehir karşısında hata yapmamak için sahada olacak. Peki, Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında yarın deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 20.00’de başlayacak.Ligin 20. haftasında sahasında Yılport Samsunspor ile berabere kalarak zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybeden sarı-lacivertliler, RAMS Başakşehir’i yenerek kötü sonucu unutturmayı hedefliyor.Teknik direktör İsmail Kartal’ın öğrencileri, haftaya 54 puan ve averajla lider olarak girdi.
Fenerbahçe, Yılport Samsunspor karşısında 7 oyuncusundan yararlanamayacak.Sarı-lacivertlilerde Afrika Uluslar Kupası’nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku’nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo forma giyemeyecek.Bu isimlerin yanı sıra, sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.
Sarı-lacivertlilerde kadroda yer almayacak Alexander Djiku ve Miguel Crespo’nun yanı sıra Jayden Oosterwolde de kart sınırında bulunuyor.Hollandalı genç oyuncu, kart görmesi durumunda MKE Ankaragücü maçında oynayamayacak.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI