DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Yalı Çapkını’nda Ferit ve Orhan’a Seyran darbesi! “Umarım bu son savaşınız olur”

Antalya Bilet…

Yalı Çapkını’nda Ferit ve Orhan’a Seyran darbesi! “Umarım bu son savaşınız olur”
REKLAM ALANI
27.01.2024 01:10
0
A+
A-

Cuma akşamları Star ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını’nın 55. bölümüne; Seyran’ın babasını öldürtmeye çalışan Orhan’ı Ferit’e rağmen yakalatması damga vurdu. İşte Yalı Çapkını son bölümde yaşananlar….

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını’nın 26 Ocak akşamı yayınlanan 55. bölümünde Ferit’in babasına yardım etmek istemesi acak Seyran’ın planlarına taş koyması dikkat çekti.
Yalı Çapkını son bölümde; Kazım ölüm kalım savaşı verirken; İfakat ve Orhan da Kaya ile Suna’ya Halis Ağa ile ilgili bir planları olmadığını anlattı.O sırada Orhan, Kazım’ın yoğun bakımda olduğu ve olayda kendi adının geçebileceğini öğrenip şoke oldu.
Suna ve Kaya hastaneye doğru yola çıkarken; Nükhet de Kazım’ın durumunun kritik olduğunu Seyran, Esme ve Hattuç’a söyledi.
 İfakat da Orhan’ın yanına gidip her şeyi onun yaptığını anladı. Onu bu işten sıyrılması konusunda uyaran İfakat, toparlanmasını söyledi.
Hastane kapısında Ferit ile karşılaşan Seyran, ona “Eğer babama bir şey olursa hepinizden şikayetçi olacağım” dedi.Ardından Kaya ile hastaneye gelen Suna, Ferit’e sarılıp “Ne olur ona bir şey olmasın. Ben onu evden attırdım daha hesaplaşmam bitmedi onunla” dedi.
Babasına ne olduğunu öğrenmeye çalışan Seyran, Latif’i arayıp bilgi isterken İfakat geldi. Olanları Halis Ağa’dan gizlemeleri gerektiğini belirten İfakat, Orhan’ın yaptırdığını söyledi.Aynı anlarda ağabeyinin öldüğü günü hatırlayan ve fenalaşan Ferit’i gören Seyran, onun yanına gitti. Ferit, “Ben babana bir şey olsun istemem gerçekten biliyorsun” deyince; Seyran da bir anlık öfkeyle ona çıkıştığını söyledi.
Ardından bunları hak etmediklerini ifade eden Seyran, gözyaşlarına boğulunca Ferit ona sarıldı. İçeride de dışarıda da duramadığını ifade eden Seyran içeri girince Suna, “Her şey senin yüzünden oldu” deyip ona saldırdı.
Ardından bunları hak etmediklerini ifade eden Seyran, gözyaşlarına boğulunca Ferit ona sarıldı. İçeride de dışarıda da duramadığını ifade eden Seyran içeri girince Suna, “Her şey senin yüzünden oldu” deyip ona saldırdı.İkili birbirlerine ağzına geleni söyleyip kavga ederken Hattuç Hala, “Siz kardeşsiniz. Şimdi dövüşmek zamanı değil” diye onlara kızdı. Doktorun Kazım’ın durumunun kritik olduğunu söylemesi sonrası iki kız kardeş birbirlerine sarıldı.
Suna bunu Orhan’ın yaptırdığından şüphelendiğini söylerken Seyran da “Biz Kazım Şanlı’nın kızlarıyız” diye onu yüreklendirdi. Bunun üzerine Seyran da gidip Ferit’in ağzını aradı.
Kazım’ın yaptıklarının cezasını çektiğini söyleyen Halis, Latif’in “İnsanlar bunu bizden bilecek” sözlerine “Bunu yaptıran bizden biriyse cezasını kendi ellerimle veririm” diye yanıt verdi.
Seyran’ın şüphelendiğini anlayan Ferit, babasını arayıp soluğu onun yanında aldı. Adamların kendisinden daha çok para istediğini söyleyen Orhan, “Yurt dışına kaçacağım. Kazım ölürse biterim ben, hapse girerim. Yardım et bana, kurtar beni” diye sinir krizi geçirdi.
Gülgün de hastanede Seyran’a destek olmaya giderken; Kazım uyandı. Kızlarını görmek isteyen Kazım, onlara geçmişte yaptıkları için pişman olduğunu söyledi ve helallik istedi.Orhan Korhan’ın canına kast ettiğini ifade eden Kazım, kızlarına intikamını almalarını öğütledi.
Dışarıda bekleyenlere Kazım’ın iyi olduğu haberini veren Seyran, babasının Orhan Korhan’dan şikayetçi olduğunu söyledi. Bunu duyunca şaşıran Gülgün, durumu Ferit’e haber verdi.Babası Orhan’ı Gülgün’ün evine bırakan Ferit, Abidin ile adamlarla buluştu. Adamların 1 milyon dolar istediğini öğrenen Ferit, ne yapacağını düşünürken yengesini arayıp kasaya bakmasını söyledi.
Eve gelen Suna da İfakat’ın ağzını arayıp Seyran’a şüphelerinde haklı olduklarını söyledi. O sırada Seyran da hastane kafeteryasında Nevra’yı görüp tanıdı.Ece ile Ferit ile ilgili konuşurken Seyran, onun davranışlarını anlayamadığını söylerken Ferit geldi. Ona yaptıklarının arkasında hep bir şey aradığını söyleyen Ferit Korhan, “Ben senin için bütün dünyayla başa çıkabilirdim ama seninle çıkamadım” dedi.
Ardından Nevra ile oturan bir sürü işi olduğunu söyleyen Ferit, onu paraya ihtiyacı olduğunu söyleyip yolladı. Seyran da Şehmuz’un adamlarından birini Nevra’nın peşine taktı.
O sırada Latif de Hatice ve Seyran’ı görmeye geldi. Önce Seyran’dan sonra Hatice’den “Herkes ettiğini çekecek” diye tepki gören Latif, hastaneden ayrıldı.Normal odaya alınan Kazım, Gaziantep’teki her şeyi satacağını söyledi ve “Bundan sonra sizin için kızlarım için yaşayacağım” dedi.
O sırada Halis Ağa, Orhan bunu yaptıysa cezasını kendi elleriyle vereceğini söylerken; Ferit, Nevra’nın eksik kalan parayı bulduğunu öğrenince sevinçten havalara uçtu.Nevra’nın Ferit’e para götürdüğüne dair fotoğraf alan Seyran, durumu Kazım, Suna ve Şehmuz’la paylaştı. Kazım, Orhan’ın Gülgün’ün evinde saklandığını tahmin edince Şehmuz da polislerle irtibata geçeceğini söyledi.
Orhan Ferit’in yolladığı kıyafetleri giyip kaçmak üzere limana gelirken Ferit’e teşekkür edip ona sarıldı. İkili vedalaşırken Seyran tekneden çıktı.”Siz bunu nasıl yaptınız?” diye Orhan’a sitem eden Seyran, Ferit’e de kızdı. Orhan’ın “Böyle olsun istemedim” sözlerine inanmayan Seyran, “Babamdan sonra sıradaki kurban ben miydim?” dedi.
Babasının gitmesi gerektiğini söyleyen Ferit’e aldırmayan Seyran, “Hastaneye de utanmadan kız arkadaşınla geliyorsun” dedi. Ferit, babasının gitmesi için ısrar ederken, Seyran polis memurlarına seslendi.Seyran’a “Bunu nasıl yaptın?” diyen Ferit, ondan “Sen baban için yapman gerekeni yaptın Ferit. Ben de kendi babam için yapmam gerekeni yapıyorum” cevabını alınca babasına sarılıp onu kurtaracağına dair söz verdi.
Seyran’ın Orhan’ı yakalatmasına sosyal medyadan yorum yağdı. “Seyran olması gerekeni yaptı””Halis bu kez Seyran’ı destekleyecek””Umarım bu son savaşınız olur””SeyFer yine ailelerinin kurbanı oldu””Seyran ve Ferit arasında artık sadece rekabet olacak””Aslında ikisi de kendine göre haklı”
Yeni tanıtımda; Halis Korhan’ın oğlu Orhan’a yardım etmek istememesi ve Zerrin’in kızı Pelin’e “Kim bebeğin babası?” diye sorması dikkat çekti. Yalı Çapkını yeni bölümüyle 2 Şubat akşamı Star’da…
YALI ÇAPKINI 56. BÖLÜM FRAGMANI

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI