DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
ALTIN
2.395,98
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Sakla Beni’de İncila aklandı! “Naz ile bir daha eskisi gibi olamayacak”

Antalya Bilet…

Sakla Beni’de İncila aklandı! “Naz ile bir daha eskisi gibi olamayacak”
REKLAM ALANI
02.02.2024 00:53
0
A+
A-

Perşembe akşamları Star TV’de izleyici ile buluşan Sakla Beni’nin 1 Şubat akşamı yayınlanan yeni bölümüne kolye krizinin çözülmesi damga vurdu. İşte Sakla Beni’de yaşananlar…

Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek’in başrolleri paylaştığı Sakla Beni’nin 14. bölümünde; Cemil’in geri dönüşü ve kolye gizeminin çözülmesi dikkat çekti.
Sakla Beni son bölümde; İncila’yı takip eden Mete, onu babasıyla pazarlık içerisinde görünce şoke oldu.Mete, “Ne oluyor burada İncila?” derken; Cemil para dolu çantayı alıp kaçtı. Babasının peşinden koşan Mete, ona seslense de durduramadı.Ardından İncila’ya neler olduğunu soran Mete, “Babam seni nereden buldu?” dedi. Cemil’in her şeyi bildiğini, elinde fotoğrafları olduğunu söyleyen İncila, kendisinden 20 milyon istediğini ifade etti.İncila’ya her şeyi kendisiyle konuşabileceğini söyleyen Mete ise fotoğraflar için “İnceldiği yerden kopsun” dedi.
Eve gelen Ziya ise olanları öğrenince hemen harekete geçti. Ozan çaldığı kolyenin krize sebep olduğunu duyunca ne yapacağını şaşırırken; Naz da Kadir’in saldırıya uğradığını öğrenip hastaneye koştu.
Kadir ile İncila’nın ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışan Naz, Mete’yi arayıp durumu anlatırken; Mete ile İncila da Cemil’in peşine düştü.Esra’nın evine giden Mete, ona babasını sorarken; Ozan da İncila’yı kurtarmak için Naz’dan yardım istedi.
Babasıyla yüzleşen Mete, Cemil’in “Senin baban olmaya devam edebilirdim. Ama deden bunu elimden aldı” dedi.Naz kendisine refakat ederken uyuyakalınca Mete’yi arayan Kadir, onu hastaneye çağırdı.İncila ile birlikte hastaneye giden Mete, neler olduğunu öğrendi. Naz, İncila’nın kolyesiyle ilgili meseleyi uzatınca İncila gece orada kalacağını söyleyip onları yolladı.
Babasının sözleriyle kafası karışan Mete ise dedesi Kont Ziya’ya geçmişi sorsa da cevap alamadı.
Babasıyla yüzleşen Mete, Cemil’in “Senin baban olmaya devam edebilirdim. Ama deden bunu elimden aldı” dedi.Naz kendisine refakat ederken uyuyakalınca Mete’yi arayan Kadir, onu hastaneye çağırdı.
Ertesi sabah Ozan’ın telefonuyla uyanan Naz, kolyeyi onun çaldığını duyunca şoke oldu.
Halasının kovulduğunu öğrenen ve dedesinin kendisine saldırmasıyla Atıf Bey’in evine giden İncila, Filiz’in kendisinden kurtulmak istediğini ve kolyeyi çalmadığını söyledi.Filiz’in ona para teklif ettiğini duyan Atıf, öfkeden deliye dönerken; İncila’ya güvendiğini söyledi.
Naz da herkesin yanında bu olayı polisin çözeceğini söylerken Ozan ona tepki gösterdi.Naz ile Ozan’ın kolye ve İncila konusunda tartıştığını duyan Füsun, olanı biteni öğrenip ikisine de kızdı. Füsun, Naz’a bu olayı kapatacağını söylerken; Belgin de Filiz’in bağırmalarına dayaamayıp Atıf ile evleneceğini ifade etti.
O sırada evden çıkan İncila ise Cemil’in bir kez daha karşısına çıkmasıyla şoke oldu. Vurulduğunu gösteren Cemil, kaldığı otelin güvenli olmadığını söyleyerek İncila’dan yardım istedi.Aynı anlarda Mete de dedesinin isteğiyle otopark mafyalarından hem kendi hem Kadir’in intikamını aldı.
Mete’yi arasa da durumu anlatamayan İncila, Cemil’i Kont Ziya’nın evine sokmaya çalışırken; Naz da Ozan’dan aldığı kolyeyi odasında bulmuş gibi hareket etti.
Naz’ın kolyeyi bulup gelmesiyle sinirlenen Kont Ziya ona kızıp özür dilemesini söylerken; Naz da “Sizin asıl derdiniz başka, ben biliyorum” dedi.Bunun üzerine Naz, “Dedem Belgin’le evleniyor diye sinirleniyorsunuz, bana bağırıyorsunuz” dedi.
Eğer evlenirlerse Belgin’in adının anılmadığını söyleyen Ziya’ya tepki gösteren Mete, “Her şeyi, herkesi sen yönetemezsin dede” dedi.Mete, “Eğer Karaarslan olmak hamile kadınlara bağırmak, çocukların üzerini bir kalemde çizmekse ben Karaarslan olmasam daha iyi” diyerek Naz’ı da İncila’yı da alıp gitmeye çalışırken; Gülten, bahçedeki Cemil’i gördü.
İncila’nın aklanmasına ve yaşanan kolye krizine sosyal medyadan yorum yağdı.”Naz konuyu yine saptırdı””Naz istediğini aldı çok tehlikeli biri”İncila, Mete’nin istemediği birine dönüşmesini egelleyecek””Babam olmayacağım derken deden mi olacaksın Mete?””İncila ve Naz bir daha eskisi gibi olamayacak””Herkes İncila’yı suçluyor çok yazık””Mete kimi seviyor hiç anlayamıyorum”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI