DOLAR
32,1940
EURO
34,9684
ALTIN
2.507,92
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
26°C

Rusya, Ukrayna’ya büyük ölçekli hava saldırısı düzenledi

Antalya Bilet…

Rusya, Ukrayna’ya büyük ölçekli hava saldırısı düzenledi
REKLAM ALANI
07.02.2024 10:18
0
A+
A-

Rusya, Ukrayna'ya büyük ölçekli hava saldırısı düzenledi

Rusya, 7 Şubat sabahı erken saatlerde Ukrayna şehirlerine karşı büyük çaplı bir saldırı daha başlattı. Alınan son bilgilere göre hedef alınan bölgeler arasında Kiev, Lviv, Mykolaiv ve Kharkiv şehirleri de var. Saldırılar sonucunda Kiev’de 6 kişinin yaralandığı ve Mykolaiv’de 1 kişinin yaşamını kaybettiği bildirildi.

Kiev Independent’in haberine göre Rusya 7 Şubat günü Ukrayna’ya büyük ölçekli füze ve drone saldırısı düzenledi.

En son edinilen bilgiye göre Kiev’de 6 kişinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Başkentin Dniprovskyi bölgesindeki iki yüksek gerilim hattı füze saldırısında zarar gördü. Harkiv Valisi Oleh Suniehubov, Rus kuvvetlerinin yerel saatle sabah 6 civarında Harkiv’i en az dört kez vurduğunu bildirdi. Mykolaiv’e düzenlenen saldırıda ilk etapta bir kişinin yaralandığı belirtildi. Belediye Başkanı Oleksandr Senkevych daha sonra yaptığı açıklamada yaralının hayatını kaybettiğini bildirdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Lviv Valisi Maksym Kozytskyi, seyir füzelerinin Lviv, Ternopil ve Ivano-Frankivsk arasında manevra yaptığını söyledi. Lviv’in yaklaşık 77 kilometre güneyinde bulunan Drohobych’te çok sayıda patlama duyuldu. Şehirde herhangi bir can kaybı veya hasar bildirilmedi.

Kiev’de bağımsız gazeteciler şehrin batı yakasında su temininde geçici sorunlar olduğunu bildirdi.

Saldırıların neden olduğu hasar ve kayıplar artmaya devam ediyor.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI