DOLAR
32,2865
EURO
34,7611
ALTIN
2.411,27
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C

Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Antalya Bilet…

Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
REKLAM ALANI
09.02.2024 11:52
0
A+
A-

Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında sahasında RAMS Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geride kalan haftalarda 63 puan toplayan ve averajla 2. sırada yer alan Galatasaray, yarın Başakşehir karşısında kazanmak ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Peki, Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde RAMS Başakşehir’i ağırlayacak. Süper Lig’de geride kalan 24 haftada 20 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Galatasaray, galibiyet sayısını artırmak için sahada olacak. Peki, Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında yarın sahasında RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.RAMS Park’ta yapılacak maç saat 19.00’da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.
Ligde geride kalan 24 haftada 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 63 puan topladı. Galatasaray, haftaya averajla Fenerbahçe’nin ardından 2. sırada girdi.Turuncu-lacivertliler ise 24 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Başakşehir, topladığı 33 puanla 8. sırada yer buldu.İki takım arasında ligin ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılan maçı sarı-kırmızılılar 2-1 kazanmıştı.
Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu farklı nedenlerden dolayı forma giyemeyecek.Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira, Afrika Uluslar Kupası’ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve Fildişi Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden yeni transfer Serge Aurier, yarın Başakşehir’e karşı mücadele edemeyecek.Galatasaray’da Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu da müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Galatasaray’ın yeni transferi sol bek Derrick Köhn, yarınki karşılaşmada forma giyebilir.Almanya’nın Hannover 96 takımından alınan ve bugün yapılacak son antrenmana çıkması beklenen 25 yaşındaki sol bek, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi durumunda Başakşehir’e karşı mücadele edecek.
Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de son 12 müsabakada mağlup olmadı.Galatasaray, ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor’a mağlup olduktan sonra çıktığı müsabakalarda 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.Galatasaray, ayrıca ligde son 5 maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakaladı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI