DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Ömer 43. bölümde neler olacak? Gamze’nin Ömer ve Tuna’yı kaybetme korkusu

Antalya Bilet…

Ömer 43. bölümde neler olacak? Gamze’nin Ömer ve Tuna’yı kaybetme korkusu
REKLAM ALANI
09.02.2024 17:02
0
A+
A-

Ömer 43. bölümde neler olacak? Gamze'nin Ömer ve Tuna’yı kaybetme korkusu

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi Ömer 43. bölümüyle 12 Şubat Pazartesi günü ekranlarda olacak. İşte 43. bölümde yaşanacaklar…

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 43. bölümü ile 12 Şubat Pazartesi 20.00’de Star’da ekranlara gelecek.
12 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; 
Gamze’yi içine düştüğü büyük tehlikeden son anda kurtaran Ömer, Gamze’nin söylediği yalanın ortaya çıkmasıyla kandırılmış hisseder ve öfkeye kapılır.
Bu gelişme aralarındaki iplerin daha da gerilmesine neden olur.
Aliye’nin eziyetlerine maruz kalan Eda ve Nilüfer seslerini birilerine duyurmaya çalışırlar. Tahir ise kızlarının eğitim sürecine dair hoşuna gitmeyen bazı durumları fark etmeye başlar.
Kızları kurtarabilmek için iyi bildiği yoldan bir plan yapan Vicdan, Nurettin’i tuzağa düşürmek için harekete geçer.
Duygularıyla savaşmayı bırakan Nisa, Özgür’ün karşısına çıkar, fakat geçirdiği zor günlerin etkisinde olan Emine, annesini çok zor durumda bırakacak bir adım atar.
Ev konusunda çözüm yolu arayan Reşat, Çiçek’in destek olma çabasını hiç hoş karşılamaz. Fakat Nurettin’den gelen beklenmedik bir destek, tüm dengeleri değiştirebilecek güçtedir.
Yaşadıkları yüzünden büyük bir yıkıma uğrayan Gamze ise, Şule’nin ısrarla hayatlarının içinde olmasıyla Ömer ve Tuna ile olan bağını kaybetme korkusu içine girer ve sonunda kendisini bile şaşırtacak bir hamle yapar.
Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alıyor. 
Ömer, 12 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Star’da.
43. BÖLÜM FRAGMANI

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI