DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Cumartesi Açık
39°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Açık
37°C

Hastalıkla mücadele eden Işın Karaca saçlarını kızına kazıttı (Alopeci Universal hastalığı nedir?)

Antalya Bilet…

Hastalıkla mücadele eden Işın Karaca saçlarını kızına kazıttı (Alopeci Universal hastalığı nedir?)
REKLAM ALANI
11.02.2024 13:52
0
A+
A-

Hastalıkla mücadele eden Işın Karaca saçlarını kızına kazıttı (Alopeci Universal hastalığı nedir?)

Alopeci Universal hastalığıyla mücadele eden Işın Karaca, saçlarını kızı Mia’ya kazıttığı anları yayımladı. Karaca, “Saçlarımı çekip elimde kalacağına kızım hepsini kesti” dedi

Geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yayımladığı bir fotoğrafla hastalığını duyuran Işın Karaca, yeni bir paylaşımla saçlarını kazıttığını gösterdi.
Saçlarını kızı Mia’ya kazıtan Karaca, “Saçlarımı çekip elimde kalacağına Mia hepsini kesti. Farkındalıktan çok sevgi, iyilik ve yüksek bilinç… Kahraman kızım Mia” notunu düştü.
Saçlarının dökülmesi nedeniyle kansere yakalandığı düşünülen ünlü şarkıcı, Alopeci Universal yani saç kıran hastalığı ile mücadele ettiğini duyurmuştu.
Karaca, geçtiğimiz yıl hastalığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok, kirpiklerim de… Hatta vücudumun hiçbir yerinde kıla dair bir şey yok. Bugüne kadar verdiğim lazer epilasyon paralarına yazık. Siz bilmeden ben neler atlatmışım… Siz bilmeden en zor günümde bile peruk takıp, şarkılarını bangır bangır söyledim. Çünkü hayat bunu gerektiriyordu… Saklamak artık daha zor gelmeye başladı hastalıktan. Paylaşma sebebim bu…” demişti.
Alopesi areata veya halk arasındaki adıyla saçkıran ya da kılkıran hastalığı; saçlı deri, sakal bölgesi, kaşlar, kirpikler ve diğer vücut kıllarının, belli bir belirti olmaksızın tüm vücuda yayılmış bir biçimde dökülmesiyle kendini gösteren bir hastalıktır.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI