DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
37°C

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen atama takvimi için gözler Kabine’de

Antalya Bilet…

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen atama takvimi için gözler Kabine’de
REKLAM ALANI
11.02.2024 11:17
0
A+
A-

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de

Kabine toplantısı için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Kabine son olarak 16 Ocak tarihinde toplanmıştı. Özellikle 2024 öğretmen atama takvimini merak eden vatandaşlar, yeni tarihi merak ediyor. Peki, kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

Türkiye iç ve dış siyasetinin yanı sıra ekonomik gelişmelerin de ele alındığı Kabine toplantısı için geri sayım sürüyor.
Yeni yılın ilk Kabine toplantısı 16 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilmişti. 14 günde bir gerçekleştirilen Kabine toplantısının 29 Ocak’ta yapılması bekleniyordu fakat toplantı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun gündemi nedeniyle toplantı yapılmadı.
Kabine’nin 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.
Kabine toplantısında, Türkiye’nin iç ve dış siyasi gündemi değerlendirilecek. Öte yandan Kabine’de öğretmen atamalarının da ele alınması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atama takvimi için Kabine toplantısını işaret etmişti. 
Tekin; “Alabileceğimiz en yüksek sayıyı, atanacak toplam kamu personelinin büyük çoğunluğunun öğretmen olacağını tahmin ediyorum. Ama henüz sayıyla ilgili bir şey söylemem yanlış olur. Ama tahmin ediyorum önümüzdeki Kabine Toplantısı’nda bu zaten gündeme gelir.” ifadelerini kullanmıştı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI