DOLAR
32,2769
EURO
34,7012
ALTIN
2.412,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C

İsrail güçleri Batı Şeria’ya baskın düzenledi, 12 Filistinliyi gözaltına aldı

Antalya Bilet…

İsrail güçleri Batı Şeria’ya baskın düzenledi, 12 Filistinliyi gözaltına aldı
REKLAM ALANI
15.02.2024 11:15
0
A+
A-

İsrail güçleri Batı Şeria'ya baskın düzenledi, 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria’nın belde ve şehirlerine  baskın düzenledi. Düzenlenen gece baskınlarında çok sayıda Filistinli gözaltına alındı.

İsrail güçlerinin Batı Şeria’da Ramallah, el-Bire, Kalkilya, Tulkerim, Nablus ile el Halil ve Beytüllahim şehirlerindeki beldelere ve Eriha’daki Ayn Sultan Mülteci Kampı’na baskın düzenledi. Nablus ve şehrin batısındaki Ayn Beyt el-Ma Mülteci Kampı’ndaki evlere baskın düzenleyen İsrail güçlerinin, baskına tepki gösteren Filistinlilere müdahale ettiği ve en az 4 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi. İsrail güçlerinin Kalkilya kentinde düzenledikleri baskında bölge halkına gerçek mermiyle müdahale ettiği ve en az 3 Filistinliyi gözaltına aldığı kaydedildi. Yerel kaynaklar, İsrail güçlerinin “Hamas’a destek verdiği” iddiasıyla Ramallah’ta iki matbaaya baskın düzenlediğini ve içindekileri tahrip ettiğini belirtti. Kaynaklar, İsrail ordusunun Tulkerim’de de 5 Filistinliyi gözaltına aldığını aktardı.

7 EKİM 2023’TEN BU YANA  İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023’ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor. İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te de 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail güçleri ile yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 395 Filistinli hayatını kaybetti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI