DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Rafael Nadal, Katar Açık’tan çekildi

Antalya Bilet…

Rafael Nadal, Katar Açık’tan çekildi
REKLAM ALANI
15.02.2024 09:53
0
A+
A-

Rafael Nadal, Katar Açık'tan çekildi

Sakatlıklarla boğuşan Rafael Nadal, Katar Açık’tan çekildiğini duyurdu. İspanyol raket son olarak Avustralya Açık’tan da çekilmek zorunda kalmıştı.

Rafael Nadal, Katar Açık’tan çekildiğini açıkladı.

Belinden sakatlığı bulunan İspanyol raket, sezonun ilk günlerinde Avustralya Açık’tan da çekilmek zorunda kalmıştı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“NE YAZIK Kİ YARIŞMAYA HAZIR DEĞİLİM” Nadal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Turnuva ekibinin ve muhteşem Katar taraftarlarının beni her zaman çok desteklediği Doha’da oynamayı çok isterdim. Ne yazık ki yarışmaya hazır değilim ve 2014’teki o unutulmaz galibiyetten sonra Doha’ya gelip tekrar oynamayı gerçekten çok istediğim yerde olamayacağım.”

NADAL KORTA NE ZAMAN DÖNECEK? Nadal Mart ayında Indian Wells’te düzenlenecek BNP Paribas Open’da geri dönmeyi planlıyor.

Nadal sezonun tek turnuvasına Brisbane’de katıldı ve burada Dominic Thiem ve Jason Kubler’i mağlup ettikten sonra çeyrek finalde Jordan Thompson’a kaybetti.

Pepperstone ATP Sıralamasının eski 1 numaralı oyuncusu en son 2016 yılında Doha’da mücadele etmiş ve çeyrek finale kadar yükselmişti. Şampiyonluğu da 2014 yılında kazanmıştı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI