DOLAR
32,3603
EURO
34,6712
ALTIN
2.394,20
BIST
10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

İsrail^den Lübnan’a yeni saldırı

Antalya Bilet…

İsrail^den Lübnan’a yeni saldırı
REKLAM ALANI
16.02.2024 13:57
0
A+
A-

İsrail^den Lübnan'a yeni saldırı

İsrail-Lübnan sınırıda karşılıklı saldırılar devam ediyor. Bu sabah İsrail güçlerince Lübnan’a düzenlenen saldırıda, 4 Hizbullah mensubu ile 3 Şii Emel Hareketi mensubunun öldürüldüğü bildirildi.

Lübnan Ulusal Haber Ajansı, İsrail’in, sabah saatlerinde Lübnan’a saldırı düzenlediğini duyurdu.

El Kantara kasabasındaki bir eve düzenlenen saldırı sonucunda 3 Lübnanlı’nın hayatını kaybettiği bildirildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İsrail uçaklarının dün gece yarısından sonra Lübnan’ın batı kesimdeki Nakura, Cebal El Labuneh, Alma El Şaab, Tayir Harfa ve Yarin kasabalarındaki evlere saldırılarını yinelediği ve çevrede hasara neden olduğu aktarıldı. İsrail, geçen çarşamba günü de Lübnan’ın güneyinde bir evi bombalamıştı. Saldırıda, aynı aileden 2’si çocuk 8 kişi hayatını kaybetmişti.

AA’nın aktardığına göre ise Hizbullah ve Lübnan’daki müttefiki Emel Hareketi, sınırda İsrail güçleri ile yaşanan çatışmalara ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, Lübnan’ın güneyinde İsrail ordusu ile girilen çatışmalarda, 4 Hizbullah mensubu ile 3 Şii Emel Hareketi mensubunun öldürüldüğü bildirildi. İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim 2023’ten bu yana yaşanan çatışmalarda öldürülen Hizbullah mensubu sayısı 205’e, Emel Hareketi mensubu sayısı da 11’e yükseldi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI