DOLAR
32,2647
EURO
34,7829
ALTIN
2.412,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
24°C
Antalya
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C

ATA AÖF bütünleme sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayımlanır?

Antalya Bilet…

ATA AÖF bütünleme sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayımlanır?
REKLAM ALANI
18.02.2024 17:07
0
A+
A-

ATA AÖF bütünleme sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayımlanır?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi güz dönemi ara sınav soruları ve cevapları da online sistemden ilan edilecek. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayımlanır?

2023-2024 Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi güz dönemi bütünleme sınavları 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavdan alacakları notları merak eden vatandaşlar, ATA AÖF bütünleme sınavı soruları ve cevap anahtarlarının yayımlanmasını bekliyor. 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF sınav soruları ve cevapları geçtiğimiz dönem sonu oturumlarının tamamlanmasından 2 hafta sonra ilan edilmişti. Benzer şekilde güz dönemi bütünleme sınavı soru-cevap duyurusunun 15 gün içerisinde erişime açılması bekleniyor. 

SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Blok Uygulama, Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması ve Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna Ara Sınav puanının katkısı %30, Yarıyıl Sonu/Bütünleme Sınav puanının katkısı %70’tir. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmektedir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI