DOLAR
32,3384
EURO
34,8455
ALTIN
2.393,11
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Suudi Arabistan’da bir ilk: Güzellik yarışmasına katıldılar

Antalya Bilet…

Suudi Arabistan’da bir ilk: Güzellik yarışmasına katıldılar
REKLAM ALANI
20.02.2024 10:16
0
A+
A-

Suudi Arabistan'da bir ilk: Güzellik yarışmasına katıldılar

Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya’da düzenlenen “Miss Mrs Global Asya” güzellik yarışmasında ülkesi adına yarıştı. Suudi Arabistan böylelikle tarihinde ilk kez bir güzellik yarışmasına katılım göstermiş oldu.

“Miss & Mrs Global Asya” güzellik yarışmasında bu sene ilk kez Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani ülkesini temsil etti. Yarışma boyunca Suudi model Al-Qahtani, 870 bin takipçili Instagram hesabında kombinlerini ve yarışma deneyimini paylaştı. Suudi model zarif elbiselerden spor giyime ve geleneksel Suudi kıyafetlerine kadar çok çeşitli görünümlere büründü. Suudi Arabistan’ın tarihinde ilk kez bir güzellik yarışmasına katıldığını söyleyen Al-Qahtani, bir sosyal medya gönderisinde, “Malezya’da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum” diye yazdı. 

KATILIMCILAR VE KAZANANLAR Bu yılki yarışmaya aralarında Avustralya, Borneo, Hindistan, Endonezya, Japonya, Tayland, Filipinler, Singapur, Suudi Arabistan, Vietnam, Bangladeş, Myanmar ve Malezya’nın da bulunduğu 12 ülke ve bölgeden yirmi beş yarışmacı katıldı. “Mrs. Global Asya 2024” unvanını Filipinler’den Dyan Shane Mag Abo aldı. Geçen yılın kazananı Bornealı model Kimi Tomas tacı Mag Abo’ya takdim etti. Singapurlu Jesseca Long, Miss Global Asian 2024 tacını taktı. Ona tacı, Filipinler’den Miss Global Asian 2023 Gliyam Cundangan verdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI