DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Turgut Altınok: Ankara’da iş yok ama sosyal medyada ses çok

Antalya Bilet…

Turgut Altınok: Ankara’da iş yok ama sosyal medyada ses çok
REKLAM ALANI
20.02.2024 17:34
0
A+
A-

Turgut Altınok: Ankara'da iş yok ama sosyal medyada ses çok

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim afişlerindeki “Az laf, çok iş” sloganına ilişkin değerlendirmede bulundu. “Az laf, az iş. Az laf, az hizmet. Yani iş yapanın sözü, kelamı olur.” diye konuşan Altınok “Eser yapanın sözü ve kelamı olur. Ankara’da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok.” dedi.

Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki toplu sözleşme imza törenine katıldı. Altınok, Keçiören Belediyesi’ndeki hizmetlerine ilişkin “Keçiören’deki şelalemiz, hayvanat bahçemiz, aqua parkımız, yüzme havuzlarımız, kalemiz, teleferiğimiz ve kulemiz; Türkiye’de örneği olmayan bir projedir. Vatanını seven, çok çalışacak. Düsturumuz budur. Mart ayında Atatürk Cumhuriyet Kulemizi açacağız. Muhteşem bir eseri daha katmış olacağız. Makamlar, mevkiler geçici. Makamlar gidecek; ama bu eserlerimiz kalacak.” ifadelerini kullandı. “KEÇİÖREN’DE ÇALIŞANLAR DAHA FAZLA MAAŞ ALIYOR” Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olup hala kıdem tazminatını alamayan birçok işçi bulunduğunu söyleyen Altınok, “Eğer Cumhurbaşkanı olsaydı, EYT’yi çıkarıp maaşları ödemeyecekti. Belki çalışanların da maaşlarını ödeyemeyecekti. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilere 2 yıl zam yapmadı. Keçiören Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımız, büyükşehir’e çalışandan daha fazla maaş alıyor.” dedi. “AZ LAF, AZ HİZMET”

Mansur Yavaş’ın seçim afişlerinde “Az laf, çok iş” dediğine işaret eden Altınok, “Az laf, az iş. Az laf, az hizmet. Yani iş yapanın sözü, kelamı olur. Eser yapanın sözü ve kelamı olur. Ankara’da aslında iş yok; ama sosyal medyada ses çok. ‘Keçiören’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nı bir kere gördüm’ diyen var mı? Ama Altınok’un gecenin 02.00’sinde sokakta fotoğrafları vardır.” açıklamasında bulundu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

TİS İLE YÜZDE 80-120 ARASINDA ZAM Altınok, Keçiören Belediyesi çalışanlarının imzalanan toplu sözleşme kapsamında yüzde 80 ile yüzde 120 arasında zam alacağını söyleyip “Alacağınız maaş, mesai ile beraber 30-35 bin TL arasında olacak. Hiç mesai yapmayan 25 bin alacak. Mesai yapan en az 30 bin TL ile 35 bin TL arasında alacak. Kadrolu işçilerimiz var. Onlar da memurlarımızdan daha fazla maaş alacak. 214 de kadrolu işçimiz var. En az alacak 38-40 bin TL. Mesai ile birlikte 50-52 bin TL maaş alacak.” diye konuştu.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI