DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

MSÜ sınav giriş belgesi 2024: MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (ÖSYM AİS sorgulama ekranı)

Antalya Bilet…

MSÜ sınav giriş belgesi 2024: MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (ÖSYM AİS sorgulama ekranı)
REKLAM ALANI
21.02.2024 17:02
0
A+
A-

MSÜ sınav giriş belgesi 2024: MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (ÖSYM AİS sorgulama ekranı)

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav giriş belgesi için geri sayım başladı. Askeri öğrenci olabilmek için 3 Mart tarihinde ÖSYM tarafından düzenlenecek olan MSÜ sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, hangi okullarda sınava gireceklerini merak ediyor. Peki, 2024 MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

2024 MSÜ sınav giriş yerleri, sınava katılım sağlayacak olan askeri öğrenci adayları tarafından sorgulanmaya başladı. Her yıl Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen MSÜ sınav giriş yerleri için gözler yapılacak olan “Sınav giriş belgesi” duyurusuna çevrildi. Peki, 2024 MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre, 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.MSÜ sınav giriş belgelerinin ise sınavdan 10 gün önce yani şubat ayının son haftasında ilan edilmesi bekleniyor.Geçtiğimiz yıl sınav giriş belgeleri sınavdan 10 gün önce duyurulmuştu.
ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında MSÜ sınav tarihi belli oldu.Buna göre; Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecekler.Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacak.Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremeyecek. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılacak.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI