DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

2024 kandil mesajları: Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’ne özel mesajlar

Antalya Bilet…

2024 kandil mesajları: Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’ne özel mesajlar
REKLAM ALANI
23.02.2024 20:12
0
A+
A-

2024 kandil mesajları: Ramazan ayının habercisi Berat Kandili'ne özel mesajlar

Berat Kandili’nin idrak edilmesine saatler kala kandil mesajları için araştırmalar başladı. 2024 yılının üçüncü kandili ve Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili, bu yıl 24 Şubat Cumartesi gününe denk geliyor. Bir kandil gününe daha ulaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, kandil mesajları paylaşımında bulunacak. İşte sosyal medyadan paylaşabileceğiniz Berat Kandili temalı mesajlar…

Kandil mesajları 2024 Berat Kandili öncesi gündeme gelen konulardan biri oldu. İslam inancına göre “Berat” günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına geliyor. Bu anlamlı günde duygularını ve dualarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için Berat Kandili mesajları örneklerini bir araya getirdik.
“Berat kandili hürmetine… tüm dualarınızın kabul olması dileği ile. Hayırlı kandiller…””Ey büyük Allahım sen affedicisin. Ne olur bizleri de bu mübarek Berat kandili hatırına aff ve mağfiret eyle. Ülkemizi ve milletimizi her türlü tehlikelerden depremlerden doğal afetlerden sen Muhafaza eyle.””Bu gece ona açılan tüm elleri samimi kalpleri boş geri çevirmesin. Hepimizin günahlardan Berat etsin. Hayırlı bereketli kandiller…”
“Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’nin tüm islam ailemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.Hayırlı kandiller. “”Ruhu nefis zindanından kurtarmaktır. Beratnefsi haktan satın almanın adıdır. BerâtBir yılın değil, ebedi kurtuluşun adıdır Berât.Hayırlı Kandiller…””Sen bize doğru yolu göster ya Rabüstümüzde taşıyamayacağımız yükleri, omuzlarımıza verme. Berat gecesinin hayrına bizleri Berat’e eriştir”
“Birbirine her koşulda samimiyetle iyiliği, hakkı ve sabrı tavsiye eden insanların yol arkadaşlığı, bu zamanda sahip olunabilecek en değerli hazinelerden biridir. Berat Kandiliniz kutlu olsun.””Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolu olsun. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun!””Berat gecesi göklerin kapıları açılır, melekler müminlere müjde verir ve ibadete teşvik ederler. [Nesai]”
“Af, barış, manevi anlamda arınma ve kurtuluşun temsil edildiği Berat kandilinde, herkese hayırlı kandiller diliyorum.””Yarabbi bu gece ömrümüze sen hayırlı yazılar yaz. Tüm yorgunluklardan berat nasip eyle. Ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak eyle..Gönlümüzde bahar çiçekleri açtıracak. İnsanları hayatımızda daim eyle. Kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden güzel eyle. Amin”
“Dualarımızın kabul olduğu, gönlümüzün huzur bulduğu, sıkıntılarımız’dan berat ettiğimiz bir ömür yaşayabileceğiniz bir başlangıç olsun inşallah herkese. Hayırlı kandiller.”Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Hayırlı kandiller..

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI