DOLAR
32,3680
EURO
34,7095
ALTIN
2.393,02
BIST
10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derece görüldü

Antalya Bilet…

Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derece görüldü
REKLAM ALANI
25.02.2024 12:54
0
A+
A-

Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derece görüldü

Yurdun batısı, bahar havasını yaşarken, doğu kesimlerde dondurucu soğuklar etkili oluyor. Dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 23 derece ile Ardahan Göle’de ölçüldü.

Türkiye’nin batısında güneş yüzünü gösterirken, doğuda dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor.
Ardahan’da etkili olan dondurucu soğuk hayatı durma noktasına getirdi.
Bölgede gece sıfırın altında 23 derece ile Ardahan’ın Göle ilçesi en soğuk bölge oldu.
Termometreler Ardahan’da eksi 18,6, Çıldır’da eksi 13,7, Posof’ta eksi 9,1, Damal’da eksi 17,6 ve Hanak’ta eksi 18,2 dereceyi gösterdi.
Sibirya soğuklarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten uzmanlar, bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi beklendiğini açıkladı.
Uzmanlar, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI