DOLAR
32,2917
EURO
34,6648
ALTIN
2.404,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C

Biden yönetimi çalışanları Bushnell için yasta: Verilen zararları hafifletin

Antalya Bilet…

Biden yönetimi çalışanları Bushnell için yasta: Verilen zararları hafifletin
REKLAM ALANI
27.02.2024 12:09
0
A+
A-

Biden yönetimi çalışanları Bushnell için yasta: Verilen zararları hafifletin

Biden yönetimi çalışanlarından isimsiz bir grup, İsrail’in Washington Büyükelçiliği önünde “Filistin’e özgürlük” diyerek kendini yakan ABD askeri Aaron Bushnell’in yasını tuttuğunu açıkladı. Grup, ABD Başkanını, “verilen zararları hafifletmeye” çağırdı.

ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin çalışanlarından isimsiz bir grup, İsrail’in ABD Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri Aaron Bushnell’in yasını tuttuklarını açıkladı.

Daha önce “acil ve kalıcı ateşkes” çağrısı da yapan grup, İsrail’in saldırılarına tepki göstererek “Filistin için özgürlük” diye bağırarak bedenini ateşe veren Bushnell için açıklama yaptı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Açıklamada, “Bir protesto eylemi olarak kendini yakma, yaygın olarak mümkün olan en aşırı protesto biçimi olarak kabul edilmektedir. Bir kişinin kendi hayatına en şiddetli ve şiddetli bir şekilde alenen son vermesi, ulusumuz için keskin bir uyarıdır” denildi.

Biden’ı “verilen zararları hafifletmeye” çağıran grup, Bushnell’in ölümünün, “rotasını değiştirmeyi reddedenler için unutulmaz bir hatırlatma olması” çağrısında bulundu.

Bushnell, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarına atıfta bulunarak, “Artık soykırıma ortak olmayacağım” demişti.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI