DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Cenevre Otomobil Fuarı kapılarını sessiz açtı: Sadece 8 marka katıldı

Antalya Bilet…

Cenevre Otomobil Fuarı kapılarını sessiz açtı: Sadece 8 marka katıldı
REKLAM ALANI
27.02.2024 10:41
0
A+
A-

Cenevre Otomobil Fuarı kapılarını sessiz açtı: Sadece 8 marka katıldı

Cenevre Otomobil Fuarı 91. kez kapılarını açtı. Bir zamanlar dünyanın en popüler ve prestijli otomobil fuarlarından biri olan fuar bu sene az sayıdaki katılımcı ile sessiz bir şekilde ziyaretçilerini ağırlıyor.

Cenevre Otomobil Fuarı, eski şöhretinin gölgesinde kapılarını açtı.
Dün kapılarını açan ve 3 Mart’a kadar sürecek olan fuarda Renault ve Dacia’nın dışında büyük Avrupalı marka yer almıyor. BMW, Volkswagen ve Mercedes-Benz gibi Japon otomotiv devleri de fuara katılmayacaklarını açıklamıştı.
Etkinlikte sadece 8 otomobil markası yer alırken Çinli modellerin tanıtımlarıyla öne çıktığı görüldü.
Fuarlara olan ilgi azlığı sadece Cenevre için geçerli değil. Corona virüs döneminde duran katılımlar sonrasında da azalmış ve dijital tanıtımlara dönmüştü.
Uzmanlara göre markaların bu tür etkinliklere katılmak için büyük masraflara girmek zorunda kalması fuarlara ilgiiyi düşüren ana sebep.
Avrupa’da gerçekleşecek gelecek etkinliklerde de benzer kısıtlı katılımı görmemiz mümkün. Yine burada olduğu gibi Çinli modellerin Avrupa’ya açılabilmesi için bu fuaralra ilgisinin artması da beklene bir durum.
Renault yeni elektrikli modeli Renault 5 E-Tech Electric’i ilk kez fuarda tanıttı.
MG, fuarda yeni hibrit modeli MG3’ü tanıttı.
Yine fuara büyük katılım gösteren Çinli marka BYD oldu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI