DOLAR
32,2649
EURO
34,7237
ALTIN
2.400,05
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Danimarka Başbakanı paylaştı, ülke karıştı! Açıklama yapmak zorunda kaldı

Antalya Bilet…

Danimarka Başbakanı paylaştı, ülke karıştı! Açıklama yapmak zorunda kaldı
REKLAM ALANI
27.02.2024 13:53
0
A+
A-

Danimarka Başbakanı paylaştı, ülke karıştı! Açıklama yapmak zorunda kaldı

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen’in sosyal medya hesabından yaptığı yemek paylaşım ülkede tartışma konusu haline geldi. Başbakan Frederiksen tartışmaların ardından açıklama yapmak zorunda kaldı.

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen’in yemek paylaşımı tepkilerin nedeni oldu.

Frederiksen’in paylaşımında çiğ tavuk kesmek için kullandığı kesme tahtasında soğan kesmesi Danimarkalıların karışık tepkilerine neden oldu. Paylaşım pek çok okuyucunun Başbakan Frederiksen’in sağlığı konusunda endişelenmesine de yol açtı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Paylaşımın altına bir kullanıcı “Olamaz! Tavuk ve sebzeler için aynı kesme tahtasını kullanamazsınız” derken bir başka kullanıcı ise “Sevgili Mette, kampilobakter ve salmonellanın yakınından geçmek istemiyorsanız, aynı doğrama tahtasını çiğ kümes hayvanları ve çiğ sebzeler için aynı anda asla kullanamazsınız” diye yazdı. Tartışmaların ardından Başbakan Frederiksen Instagram profilindeki bir hikayede açıklama yapmak zorunda kaldı.

Frederiksen açıklamasında “… Ve tabii ki soğan ve tavuğun yeterince ısıtılması gerekiyor. Ayrıca, hem tahta hem de bıçak daha sonra yıkandı” dedi. Frederiksen bıçak tercihine yönelik eleştirilere de yine yanıt vererek doğrama işi için kullandığı bir mutfak bıçağı olduğunu belirtmek zorunda kaldı. Mauviel 1830 firmasına ait et bıçağı 200 Danimarka Kronu’na (yaklaşık 906 TL) satın alınabiliyor.  Antalya Bilet

REKLAM ALANI