DOLAR
32,4268
EURO
34,5800
ALTIN
2.384,31
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
26°C
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Hayat kurtaran 7 akıllı alışveriş tüyosu

Antalya Bilet…

Hayat kurtaran 7 akıllı alışveriş tüyosu
REKLAM ALANI
28.02.2024 17:26
0
A+
A-

Hayat kurtaran 7 akıllı alışveriş tüyosu

Alışveriş yapmayı çok seviyor ancak sonrasında pişman oluyorsanız bu rehber tam size göre. Akıllı alışveriş adımlarını takip ederek daha kazançlı çıkabilirsiniz.

Alışverişi bitirdikten sonra pişmanlık duymak yerine mutlu hissetmek istiyorsanız, akıllı alışveriş ipuçlarına kulak verin. İşte yapmanız gerekenler…

– Ne kadar para harcayabileceğinizi alışverişe çıkmadan önce belirleyin ve koyduğunuz limiti aşmayın.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

– İhtiyaç listesi hazırlayın. Gerçekten ihtiyacınız olan ürünleri sıralayın ve “indirimler” bölümünün aklınızı çelmesine izin vermeyin.

– Bir şeyi almadan önce kendinize şu soruyu sorun: “Bu bana gerçekten yakışır mı yoksa sosyal medyada birinde gördüğüm için mi almak istiyorum?”

– Aynı ürün birkaç yerde satılıyor olabilir. Bir başka yerde istediğiniz ürün indirime girmiş olabilir. Fırsatları değenlendirin

– Mağazadayken bir kıyafeti denemeye üşenebilirsiniz veya sitede gördüğünüz çantayı indirimde gördünüz diye hemen almak isteyebilirsiniz. Almadan önce her şeyi deneyin.

– Bir şeyi almadan önce kendinize düşünme süresi tanıyın. O eteği çok beğendiniz ama alıp almama konusunda karar veremediyseniz en az yarım saat düşünün.

– Amaçsız bir şekilde alışveriş yapanlardan olmayın. Sadece vakit öldürmek için zamanınızı alışverişte harcamak yerine, zamanın değerini bilin.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI