DOLAR
32,1909
EURO
34,9689
ALTIN
2.510,39
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
28°C
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
31°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İsrail ve Hamas arasında ateşkes olacak mı? Biden’dan yeni açıklama

Antalya Bilet…

İsrail ve Hamas arasında ateşkes olacak mı? Biden’dan yeni açıklama
REKLAM ALANI
29.02.2024 23:37
0
A+
A-

İsrail ve Hamas arasında ateşkes olacak mı? Biden'dan yeni açıklama

ABD Başkanı Joe Biden, hafta başında İsrail ile Hamas arasında gelecek pazartesi günü ateşkes sağlanabileceğini umduğunu söylemişti. Biden son açıklamasında ateşkesin pazartesi gününe kadar gerçekleşmesinin pek mümkün olmadığını ifade etti.

ABD Başkanı Biden, Texas’a hareketinden önce Beyaz Saray’ın bahçesinde bir basın mensubunun Gazze’ye ilişkin sorusunu yanıtladı.

Biden, kendisine “Gazze’de bu pazartesi gününe kadar ateşkes sağlanması konusunda ümitliyim” şeklindeki sözlerini hatırlatan gazeteciye, “Umutlar bitmez. Bölge liderleriyle telefon görüşmeleri gerçekleştirdim. Muhtemelen ateşkes bu pazartesi değil ancak halen ümitliyim.” diye cevap verdi. ABD Başkanı Biden, hafta başında New York’a yaptığı ziyarette basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlamıştı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Biden, Gazze’de ne zaman bir ateşkes sağlanabileceğine ilişkin soruya, “Umuyorum bu hafta sonuna kadar. Ulusal güvenlik danışmanım çok yakın olduğumuzu söyledi ama daha tamamlamadık. Umuyorum ki gelecek pazartesiye kadar Gazze’de bir ateşkes sağlanacaktır.” şeklinde yanıt vermişti.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI