DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Beştepe’de kabine toplantısı | Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart’ın demokrasi şöleni havasında geçmesini sağlamakta kararlıyız

Antalya Bilet…

Beştepe’de kabine toplantısı | Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart’ın demokrasi şöleni havasında geçmesini sağlamakta kararlıyız
REKLAM ALANI
04.03.2024 18:25
0
A+
A-

Beştepe'de kabine toplantısı | Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ın demokrasi şöleni havasında geçmesini sağlamakta kararlıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin güven içinde yapılabilmesi için ilgili tüm kurumların hazırlık içinde olduğunu söyledi. Erdoğan, “Her seçim gibi 31 Mart’ın da bir demokrasi şöleni havasında geçmesini sağlamakta kararlıyız. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kabine, bugün 2 haftalık aranın ardından toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Kahire’de Cumhurbaşkanı Sayın Sisi ile ikili ve heyetlerimizin katılımıyla görüşmeler gerçekleştirdik. Burada ticaret ve savunma başta olmak üzere özellikle Filistin meselesini etraflıca konuştuk. Gazze’deki katliamları durdurmak amacıyla atabileceğimiz ortak adımları ele aldık. Mısır ziyaretimizin ardından bir Karadeniz programı yaptık. Karadeniz bizi bağrına bastı. Azerbaycan Cumnhurbaşkanı kardeşim Aliyev, kazandığı seçimin ardından ilk ziyareti ülkemize gerçekleştirdi. Bu ziyarette ikili ve bölgesel hususları gözden geçirme imkanı bulduk.

Gittiğimiz her şehirde vatandaşlarımızın sevinciyle karşılaşmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz. Meydanları dolduran kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Antalya Diplomasi Forumu kapsamında 11 devlet ve hükümet başkanıyla bir araya geldik, ikili konuların yanı sıra en önemli gündem maddemiz Gazze ve Filistin’di.

“31 MART SEÇİMLERİ İÇİN HAZIRLIKLAR YAPILDI” Bakanlıklarımız ve kurumlarımız 31 Mart seçimlerinin güven içinde gerçekleşesi için gerekli hazırlıkları yaptılar. Her seçim gibi 31 Mart’ın da bir demokrasi şöleni havasında geçmesini sağlamakta kararlıyız. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

DEPREM BÖLGESİ

Yerleşim yerlerimizi yıkıntılardan önemli ölçüde temizleyerek geçici barınma alanlarının standardını yükselterek çalışmayı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 46 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim ettik. Nisan ayı itibariyle bu rakamı 75 bine çıkarıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar da 200 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceğiz.

TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONLARI

Terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. İnşallah bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi, kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız. Suriye sınırlarımız boyunca 30-40 kilometre derinliğinde güvenlik koridoru oluşturma irademiz bakidir. Türkiye’yi güney sınırları boyunca kuracağı bir “teröristan” ile dize getireceğini düşünenlere yeni kabuslar yaşatacak hazırlıklarımız var.”

Antalya Bilet

REKLAM ALANI