DOLAR
32,3660
EURO
34,8027
ALTIN
2.399,58
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
28°C
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Jermain Lens’ten itiraf: 110 kiloya kadar çıktım

Antalya Bilet…

Jermain Lens’ten itiraf: 110 kiloya kadar çıktım
REKLAM ALANI
05.03.2024 16:56
0
A+
A-

Jermain Lens'ten itiraf: 110 kiloya kadar çıktım

Türkiye’de Fenerbahçe, Karagümrük ve Beşiktaş forması giyen Jermanin Lens,Jermanin Lens, siyah-beyazlı kulüpte geçirdiği dönem hakkında itirafta bulundu. Lens, “33 yaşındaydım ve kariyerimin son zamanlarıydı. Futbolu bıraktıktan sonra da güzel hayatımın devam etmesini istedim. Beşiktaş’taki son yılımı da buna dahil ettim. Kendimi rahat bıraktım ve 110 kiloya kadar çıktım.” dedi.

Türkiye’de Fenerbahçe, Karagümrük ve Beşiktaş forması giyen siyah-beyazlı kulüpte geçirdiği dönem hakkında itirafta bulundu.
2017-2018 sezonunda Beşiktaş ile 4 yıllık kontrat imzalayan Hollandalı oyuncunun, son senesinde ileriyle dönük planlar yaptığını ve Beşiktaş’ta iyi kontrat aldığı için son sene kendini saldığını ifade etti.
Hollandalı yayın kuruluşu Voetbal NL’ye konuşan Lens, Beşiktaş’taki 4 yıllık sözleşmesinin 2. yılından sonra kadroda düşünülmediğini söyledi.
Beşiktaş’taki 4 yıllık sözleşmesinin 2. yılından sonra kadroda düşünülmediğini söyleyen Lens, “Sadece karşı tarafı suçlayan bir insan değilim. Performansımın çok iyi olmadığının farkındaydım. Bir seçim yapmam gerekiyordu ve kontratımı seçtim.” dedi.
Lens, “33 yaşındaydım ve kariyerimin son zamanlarıydı. Corona döneminde futbol sonrasını düşünmeye başladım ve kendime finansal bir plan çizdim. Futbolu bıraktıktan sonra da güzel hayatımın devam etmesini istedim. Beşiktaş’taki son yılımı da buna dahil ettim. Kendimi rahat bıraktım ve 110 kiloya kadar çıktım.” diye konuştu.Futbol hayatına devam eden Lens kariyerini Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles’de sürdürüyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI