DOLAR
32,3624
EURO
34,6820
ALTIN
2.395,51
BIST
10.154,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Ramazan’da hangi marketlerde et fiyatları sabitlendi? (İsim isim et fiyatlarını sabitleyen 28 zincir market)

Antalya Bilet…

Ramazan’da hangi marketlerde et fiyatları sabitlendi? (İsim isim et fiyatlarını sabitleyen 28 zincir market)
REKLAM ALANI
05.03.2024 13:27
0
A+
A-

Ramazan'da hangi marketlerde et fiyatları sabitlendi? (İsim isim et fiyatlarını sabitleyen 28 zincir market)

Hangi marketlerde et fiyatlarının sabitlendiği, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların gündeminde yer almaya başladı. Ramazan ayını bolluk ve bereket içinde geçirmek isteyen birçok vatandaş için müjdeli haber İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere’den geldi. Güzeldere, Ramazan ayı boyunca 28 zincir markette et fiyatlarının sabitlendiğini belirtti. Peki, Ramazan’da et fiyatları hangi marketlerde sabitlendi? İşte isim isim 28 zincir market listesi.

Üç ayların son ayı olan Ramazan öncesinde 28 zincir markette et fiyatları sabitlendi. Ramazan boyunca hangi marketlerde et fiyatlarının sabitlendiği ise vatandaşın gündeminde yer almaya başladı. İşte et fiyatlarına sabitleyen 28 zincir market listesi.
Bu yıl da geçen yıl ramazan ayında olduğu gibi sofralara makul fiyatlarda kırmızı et ulaştıracaklarını bildiren Güzeldere, şunları kaydetti:”ESK yetkilileriyle yaptığımız çalışmalar sonucunda ramazan ayı boyunca kırmızı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldık. ESK ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde, İstanbul PERDER olarak, ramazan ayı boyunca dana kıymanın kilogram fiyatını 314 liradan, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 344 liradan satışa sunmaya devam edeceğiz.Yerel perakende olarak üye zincir marketlerimiz ile ramazan ayının bereketini sofralara taşımaya kararlıyız ve ramazan fırsatçılarına göz açtırmayacağız.”
Güzeldere, İstanbul’da kampanyaya katılan üye marketleri şöyle sıraladı:
– Hakmar,
– Happy Center
– Kim Market
– Gökkuşağı Market
– Onur Market
– Biçen Market
– Mopaş Market
– Özkuruşlar Market
– Sarıyer Market
– Snowy Ulu Kardeşler
– Örnek Market
– Show Market
– Altun Market
– Anpa Gross
– Birmar
– Deniz Group
– Ecemar
– Şimşekler Market
– Birlik Gross
– Grup Gökkuşağı
– İklim Mağazacılık
– Kılıç Market
– Karabağ Market
– Nar Market
– Onur Hipermarketleri
– Irmaklar Market
– Rota Market
– Taş Kasap

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI