DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Uzun yıllar Kaptan Amerika’ya hayat vermişti: Chris Evans’tan Marvel filmlerine destek

Antalya Bilet…

Uzun yıllar Kaptan Amerika’ya hayat vermişti: Chris Evans’tan Marvel filmlerine destek
REKLAM ALANI
06.03.2024 09:10
0
A+
A-

Uzun yıllar Kaptan Amerika'ya hayat vermişti: Chris Evans'tan Marvel filmlerine destek

Ünlü oyuncu Chris Evans, Emerald City Con 2024’e katıldı. Yaklaşık 10 yıl boyunca canlandırdığı Kaptan Amerika karakterine 2019’da veda eden Evans, Marvel Sinematik Evreni filmlerine destek verdi.

Marvel’ın sevilen karakteri “Kaptan Amerika”ya hayat veren ünlü aktör Chris Evans, Emerald City Con 2024’te çizgi roman filmlerine olan desteğini dile getirdi.
2019 yapımı Avengers: Endgame’den bu yana seride rol almayan Evans, “Genel olarak çizgi roman filmleri, her ne sebeple olursa olsun, hak ettiklerini düşündüğüm övgüyü her zaman alamıyorlar” dedi.
“Onlar büyük, dev filmler. Mutfakta çok fazla aşçı var” diyen ünlü oyuncu, “Ama kanıtlar ortada: Bunları yapmak kolay değil. Eğer daha kolay olsaydı, çok daha fazla iyi film olurdu. Hor görmüyorum! Ben de ıskalayan birkaç tanesinin parçası oldum. Olur böyle şeyler” ifadelerini kullandı.
Chris Evans, sözlerine “Film yapmak zordur. Mutfakta daha fazla aşçı olması bunu kolaylaştırmaz. Marvel kataloğundaki belirli filmleri öne çıkarmak istemiyorum ama bazıları olağanüstü. Bağımsız, tarafsızca harika filmler ve bence biraz daha fazla övgüyü hak ediyorlar” diye devam etti.
2014 yapımı Kaptan Amerika: Kış Askeri’nin (Captain America: The Winter Soldier) en sevdiği Marvel filmi olduğunu belirten Evans, “Bir parçası olduğum favori Marvel filmim. Bu sadece filmin kendisi için değil yaşadığım deneyim için de geçerli” dedi.
Ünlü isim, “İlk filmde çok gergindim. Neye adım attığınızı biliyorsunuz ve sonuç olarak savunma yapıyorsunuz ve kaybetmemek için oynuyorsunuz. Kış Askeri geldiğindeyse kazanmak için oynuyorduk. Russo Kardeşler’le ilk filmimizdi. Daha fazla risk alıyorduk ve karakter daha ete kemiğe bürünmüştü. Marvel maceramda yaşadığım en tatmin edici deneyimlerden biriydi” ifadelerini kullandı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI