DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe, Pendikspor’u konuk ediyor (İlk 11)

Antalya Bilet…

Fenerbahçe, Pendikspor’u konuk ediyor (İlk 11)
REKLAM ALANI
10.03.2024 18:04
0
A+
A-

Fenerbahçe, Pendikspor'u konuk ediyor (İlk 11)

Fenerbahçe, Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler zirve takibini sürdürmek için sahaya çıkıyor. İşte kritik karşılaşma öncesi tüm ayrıntılar ve her iki takımın da ilk 11’i…

Trendyol Süper Lig’de zirve yarışını yakından takip eden Fenerbahçe, sahasında ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor’u konuk ediyor.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ YOK

YAZI ARASI REKLAM ALANI

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise karşısında sakatlık yaşayan Çağlar Söyüncü, bu akşam forma giyemeyecek.

İSMAİL YÜKSEK KADRODA YER ALMADI

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı İsmail Yüksek kadroda yer almadı.

İLK 11

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar, Jayden, Ferdi, Krunic, Fred, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko

Pendikspor: Erdem, Serkan, Murat, Welinton, Nuno, Lusamba, Ndiaye, Gökcan, Thiam, Halil, Umut.

Ivo Viera ile yollarını ayıran ve teknik direktörlüğe İbrahim Üzülmez’i getiren Pendikspor, Süper Lig’de son 4 maçını kaybetti ve 26 puanla 19. sırada yer alıyor.

Ülker Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakemi Kadir Sağlam yönetecek. VAR koltuğunda ise Alper Çetin görev alacak.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI