DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

96’ncı Oscar ödülleri sahiplerini buldu

Antalya Bilet…

96’ncı Oscar ödülleri sahiplerini buldu
REKLAM ALANI
11.03.2024 05:32
0
A+
A-

96'ncı Oscar ödülleri sahiplerini buldu

Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak anılan Oscar’lar 96’ncı kez sahiplerini buldu. Oscar’a Oppenheimer damga vurdu. 13 dalda Oscar’a aday Oppenheimer, en iyi film dahil 7 ödül aldı. Filmdeki rolüyle Cillian Murphy en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazandı. En iyi yönetmen ödülü Christopher Nolan’ın oldu. En iyi kadın oyuncu Oscar’ı ise Poor Things filmindeki rolüyle Emma Stone’a gitti.

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Oscar’lar sahiplerini buldu. Bu yıl 96’ncısı düzenlenen törene Oppenheimer filmi damga vurdu.
13 dalda aday gösterilen Oppenheimer, “En iyi film ödülü” dahil 7 dalda Oscar aldı.
Filmin başrolündeki Cillian Murphy en iyi erkek oyuncu; yönetmen koltuğundaki Christopher Nolan ise en iyi yönetmen Oscar’ını aldı.
Poor Things filmindeki rolüyle de en iyi kadın oyuncu Oscar’ı Emma Stone’a gitti.
En iyi belgesel kategorisinde Oscar’a layık görülen yapım “Mariupol’de 20 Gün” oldu. En iyi uluslararası film ödülünüyse The Zone of Interest aldı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI