DOLAR
32,2955
EURO
34,8092
ALTIN
2.411,40
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Apple’dan işitme cihazı modu: AirPods cihazlara yeni özellik

Antalya Bilet…

Apple’dan işitme cihazı modu: AirPods cihazlara yeni özellik
REKLAM ALANI
11.03.2024 14:59
0
A+
A-

Apple'dan işitme cihazı modu: AirPods cihazlara yeni özellik

Apple’ın kablosuz kulaklık modeli AirPods Pro kulaklıklarına işitme cihazı modu getireceği öne sürüldü. ABD’li teknoloji devinin WWDC 2024 konferansında iOS 18 ile yeni özelliği tanıtması bekleniyor.

Apple, kablosuz kulaklığı AirPods cihazlarına işitme cihazı özellikleri kazandırmaya hazırlanıyor.

Bloomberg’in haberine göre, ABD’li teknoloji şirketi bu yıl çıkacak olan iOS 18 işletim sistemi güncellemesiyle birlikte, AirPods kulaklıklarına işitme cihazı modu getirebilir.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

CANLI DİNLEME ÖZELLİĞİ 

AirPods, 2018’de iOS 12’nin bir parçası olarak kullanıma sunulan Canlı Dinleme adlı özelliğini kullanıcılarına halihazırda sunuyor.

Bu özellik esasen iPhone tarafından yakalanan sesi gerçek zamanlı olarak AirPods’a iletiyor ve böylelikle kullanıcılar müzik dinlerken dışarıdan gelen sesleri de duyabiliyor.

Şirket ayrıca 2021 yılında kullanıma sunduğu Konuşma Güçlendirme modu sayesinde kulaklıklar takılıyken kullanıcıların konuşmaları daha iyi duymasını sağlıyor.

Apple’ın Haziran ayında düzenlenecek WWDC 2024 etkinliğinde iOS 18 işletim sistemini ve AirPods Pro’ya gelecek işitme cihazı modu özelliğini tanıtması bekleniyor.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI