DOLAR
32,3631
EURO
34,6632
ALTIN
2.391,94
BIST
10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Fenerbahçe’den Galatasaray’ın paylaşımına yanıt

Antalya Bilet…

Fenerbahçe’den Galatasaray’ın paylaşımına yanıt
REKLAM ALANI
11.03.2024 18:12
0
A+
A-

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın paylaşımına yanıt

Fenerbahçe, Galatasaray’ın hakemler ve TFF hakkında yaptığı paylaşımın ardından bir mesaj yayınladı. Sarı-lacivertlilerin mesajında Okan Buruk ve Dursun Özbek’in geçmiş açıklamalarına gönderme yapıldı.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray sosyal medyada yeniden karşı karşıya geldi. 

Peş peşe gelen açıklamalarda Fenerbahçe, Galatasaray’ın hakemler ve TFF hakkında yaptığı açıklamanın ardından bir paylaşım yaptı. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fenerbahçe’nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi: PARADOKS: “Görünüşte” doğru olan bir ifade veya ifadeler topluluğunun, bir çelişki oluşturması, sezgiye karşı bir sonuç oluşturması anlamındaki kelimedir. ÖRNEK: 3 Mart 2024: Okan Buruk’tan Fenerbahçe’nin yabancı hakem isteğine yanıt: “Türk hakemlerine güveniyoruz!” 14 Aralık 2023: Soru: “TFF’den memnun musunuz?” Dursun Özbek: “Böyle bir soruyu kabul etmiyorum. Federasyon bizim federasyonumuz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik.”

Antalya Bilet

REKLAM ALANI