DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Türkiye’nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye giremedi

Antalya Bilet…

Türkiye’nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye giremedi
REKLAM ALANI
11.03.2024 17:40
0
A+
A-

Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye giremedi

Miss Türkiye 2022 birinicisi Nursena Say, 71’incisi düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti. Say, dereceye giremedi.

Miss Turkey 2022 yarışmasının birincisi Nursena Say, geçtiğimiz ay Miss World Güzellik Yarışması için Hindistan’a gitmiş ve kampa girmişti.
71. Miss World Güzellik Yarışması’nın finali gerçekleşti. Çek Cumhuriyeti’nden Krystyna Pyszková ise 2024 Dünya Güzeli olarak taç giydi.
Yarışmada Türkiye’yi temsil eden 26 yaşındaki Nursena Say ise dereceye giremedi.
Kamp sürecindeki deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Nursena Say, yeni bir paylaşım yaptı.
Say, paylaşımında “Bugün Miss World’deki yolculuğumun doruk noktası. Bu inanılmaz deneyimi düşünürken, bir amacı olan güzellik mirasının bir parçası olma fırsatı için derin bir gurur ve minnet duygusuyla doluyum. Sadece yolculuğumu değil, aynı zamanda amaç ve sorumluluk anlayışımı da şekillendirmede yardımcı olan Miss World’ün Başkanı ve CEO’su Julia’ya teşekkürü bir borç bilirim. Bu kayda değer yolculuk boyunca bir ünvandan daha fazlasını kazandım; ömür boyu anılar kazandım ve kalıcı dostluklar edindim. Birlikte güldük, ağladık ve birbirimizden öğrendik, her biri kolektif büyümemize ve evrimimize katkıda bulunuyor. Bu yolculuk sadece hayatımı zenginleştirmekle kalmadı aynı zamanda bana birlik, şefkat ve kolektif eylemin gücü hakkında paha biçilmez dersler verdi” dedi.
Ünlü isim, sözlerine  “Hayatımın bu bölümüne veda ederken, öğrendiğim dersleri ve oluşan bağları yanımda taşıyorum, gelecekteki tüm çalışmalarımda bana ilham vermeye ve rehberlik etmeye devam edeceklerini biliyorum. Bu yolculuğun bir parçası olan herkese teşekkür ederim, ve vizyonun ve liderliğin için teşekkür ederim, Julia. Bu deneyim sonsuza kadar kalbimde özel bir yer tutacak ve bunun bir parçası olmaktan onur duyuyorum” diye devam etti.
Nursena Say 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Say, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. “Miss Turkey World” tacını takmayı başaran isimlerden biri oldu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI