DOLAR
32,2647
EURO
34,7797
ALTIN
2.412,01
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
24°C
Antalya
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C

Yeni haftada önce ılık sonra serin hava (İstanbul, Ankara, İzmir 5 günlük hava durumu)

Antalya Bilet…

Yeni haftada önce ılık sonra serin hava (İstanbul, Ankara, İzmir 5 günlük hava durumu)
REKLAM ALANI
11.03.2024 09:49
0
A+
A-

Yeni haftada önce ılık sonra serin hava (İstanbul, Ankara, İzmir 5 günlük hava durumu)

Yeni haftanın ilk yarısında beş büyük şehir Libya’dan taşınan ılık havanın etkisi altında olacak. Pazartesi ve salı günleri yurdun batısında hava sıcaklığının 20 dereceye kadar ulaşması bekleniyor. Marmara’da salı günü yağmur beklenirken, çarşambadan sonra rüzgarın yön değiştirmesiyle serin hava etkisin hissettirecek. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 günlük hava durumu…

Yeni hafta sıcak başlıyor, yağış ülke genelinde bir gün ara verdi.
Bu hafta pazartesi ile çarşamba arasında rüzgar Libya’dan ılık hava taşıyacak. Ancak perşembeden sonra kuzeyli rüzgarlar etkili olacak ve yurda serin hava hakim olacak.
Pazartesi beş büyük kentte de güneş görülecek. Sıcaklıklar mart ortalamasının 4-6 derece üzerinde. İstanbul 16, Ankara 14, İzmir ve Antalya 20, Bursa 21 derece.
İstanbul ve İzmir’de salı sağanak geçişleri görülecek.
Marmara’da hava az bulutlu ancak sabahları bölge genelinde pus oluşuyor. Hafif esen rüzgar salı günü orta hıza çıkacak ve yağmur geliyor. Sıcaklıklar 18-20 derece aralığında.
İç Anadolu iki gün baharı andıran havanın etkisinde olacak. Güneş parlasa da çoğu kentte pus da var.
Hafta geneli hava ılık, Konya 14, Eskişehir 16, Sivas ve Kayseri 11 derece.
Salı günü termometreler 20 dereceyi görecek.
Ege’de hava açık sıcaklık Denizli ve Aydın’da 23 dereceye kadar çıkacak. Manisa 21, Afyon 17 derece. Salı sahillerde lodos sert ve Manisa civarında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Akdeniz’de de pazartesi hava sakin ve sıcak geçecek. Adana 21, Mersin 20, Kahramanmaraş 17 derece. Güneydoğu üç gün güneşli Gaziantep 16, Diyarbakır 15 derece.
Karadeniz ve Doğu Anadolu’da da sıcak hava etkisini gösteriyor. Karadeniz’in batısında hava daha ılık. Tunceli, Erzurum, Van boyunca ise sabah pus var. Bolu 17, Samsun 12, Trabzon 11, Erzurum 3, Malatya 13 derece.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI