DOLAR
32,3048
EURO
34,7206
ALTIN
2.383,54
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Airbnb’den güvenlik kamerası kararı: İç mekanlarda tamamen yasaklandı

Antalya Bilet…

Airbnb’den güvenlik kamerası kararı: İç mekanlarda tamamen yasaklandı
REKLAM ALANI
12.03.2024 14:19
0
A+
A-

Airbnb’den güvenlik kamerası kararı: İç mekanlarda tamamen yasaklandı

Online rezervasyon ve konaklama imkanı sağlayan Airbnb, güvenli kameralarına ilişkin politikasını değiştirdi. 30 Nisan’dan sonra ev sahiplerinin iç mekanlarda güvenlik kamerası kullanması tamamen yasaklandı.

İnternet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sağlayan ABD merkezli Airbnb, şirketin güvenlik kameralarına ilişkin politikasında değişikliğe gitti.
Şirket, ev sahiplerinin iç mekanlarda güvenlik kamerası kullanmasını tamamen yasakladığını bildirdi.
Airbnb’deki yer alan tüm konaklama ilanlarında iç mekan güvenlik kameralarının yasaklandığının bildirildiği açıklamada, dış mekan kameraları ve diğer cihazların kullanımına ilişkin daha kapsamlı kurallar getirildiği ifade edildi.
Daha önce, rezervasyondan önce belirtildiği ve açıkça görülebildiği sürece oturma odaları veya koridorlar gibi ortak alanlarda güvenlik kameralarının kullanılmasına izin veriliyordu.
Şirketin yeni politikasına göre, 30 Nisan’dan itibaren sadece kapı zilleri gibi dış mekan kameralarına izin verilecek.
Açıklamada, güvenlik kamerasına ilişkin kuralların sıkılaştırılmasının Airbnb’deki listelenen konaklama yerlerinin küçük bir bölümünü etkileyeceği vurgulandı.
Daha önce uluslararası basında, Airbnb misafirlerinin konaklama yerlerinde güvenlik kameraları bulduklarında şaşırdıkları yönünde haberler çıkmıştı.
Açıklamada, 30 Nisan’dan sonra şirketin yeni politikasının ihlali durumunda konaklama yerlerinin veya ev sahibi hesaplarının platformdan kaldırılabileceği de vurgulandı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI