DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Fenerbahçe Avrupa’da kasayı doldurdu

Antalya Bilet…

Fenerbahçe Avrupa’da kasayı doldurdu
REKLAM ALANI
13.03.2024 09:42
0
A+
A-

Fenerbahçe Avrupa'da kasayı doldurdu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, kasasına 7.6 milyon euro koydu. Sarı-lacivertliler Union Saint Gilloise’i eleyerek çeyrek finale kalırsa 1 milyon euro daha gelir elde edecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden şu ana kadar 7.6 milyon Euro gelir elde etti.
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 yendiği rakibi Union Saint Gilloise’i eleyerek çeyrek finale kalırsa kasasına 1 milyon daha koyacak.
Fenerbahçe yarı finale kalırsa 2 milyon euro, şampiyonluk durumunda ise 5 milyon euro, 2. olursa 3 milyon euro daha kazanabilir.
FENERBAHÇE’NİN BU SEZONKİ AVRUPA KAZANCI2. ön eleme turu: 100 bin euro3. ön eleme turu: 100 bin euro3. ön eleme turu: 100 bin euroPlay-off turu: 100 bin euroGruplara katılım: 2 milyon 940 bin euroGrupta 4 galibiyet: 2 milyon 132 bin euroKatsayı puanı: 979 bin euroGrup liderliği: 650 bin euroSon 16 turu katılım: 600 bin euroTOPLAM: 7 milyon 601 bin euro
Organizasyonda bugüne kadar 13 maça çıkarken 11’inden galibiyetle ayrılmayı başaran Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Avrupa’da final hakkında şöyle konuşmuştu:”Fenerbahçe’nin hedefi ilk önce, ülkemiz için ülke sıralamasında 9. sırayı korumak olmalı. Anladığım kadarıyla bu turu geçersek korunuyor. Fenerbahçe’nin hedefi gidebildiği kadar gitmek olmalı. Ama işte iki kulvarda gidince, 3 günde bir maç olunca bir kulvar ister istemez etkilenebiliyor. Dün sakatlanan Çağlar’ın durumunu bilmiyorum, İsmail sedyeyle çıktı onun durumunu da bilmiyorum. Turnuvada kalan tek Türk takımı olarak ülke puanı açısından alabildiğimiz kadar puan almalıyız. Fenerbahçe açısından da gidebildiğimiz kadar gitmeliyiz. Muhtemel tur atlayacak kulüplere baktığınızda biz de onlardan biriyiz diyelim, elbette tur geçene kadar geçilmemiştir… Fenerbahçe’nin başa baş mücadele edebileceği takımlar var. Atina’da bir final görmek… Final konuşmak için çok çok erken, dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerek. Atina’da bir Türk takımının oynadığı final de ballı börek olur.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI