DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Günlük burç yorumları (17 Mart 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (17 Mart 2024)
REKLAM ALANI
17.03.2024 00:00
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (17 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 17 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler haftanın son gününden hepinize merhabalar, bugün sabah 07:40 saatinden öğlen 12:40 saatine kadar ay boşlukta olacak. Bu süreçte harekete geçmekte zorlanabiliriz veya yaptığımız şeyleri sonuçlandırmakta güçlük çekebiliriz. Bugün aile, ev yaşantımız, aile fertleriyle ilgilenmek veya akrabalar ile görüşmek öncelikli konularımız arasında olabilir. Duygusal açıdan bizi dinlemesini istediğimiz insanlar ile bir araya gelebiliriz. Güneş ve Neptün kavuşumunun netleştiği bugün, kişisel hırsların ve egonun olmadığı, daha empatik olabileceğimiz, duygu yoğunluklu bir gün bizi bekliyor.
KOÇ
Sevgili Koç, bugün yakın çevrenizdeki insanlar, komşularınız, kardeşleriniz, akrabalarınız, aileniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ev dekorasyonu, eşya değiştirmek gibi konular gündeminizde olabilir.
BOĞA
Sevgili Boğa, bugün bazı planlarınızı iptal etmek durumunda kalabilirsiniz. Dışarı çıkmak, harekete geçmek isteseniz de yakın çevrenizdeki insanlar ile olmak ve onlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek, anlatmak, düşüncelerinizi paylaşmak önceliklerinizden olacak.
İKİZLER
Sevgili İkizler, bugün iş ve kariyer hayatınızda beklenmedik haberler, gelişmeler meydana gelebilir. Kendi değerinizi ortaya koymak isteyebilir, insanların da aynı değeri size teslim etmelerini bekleyebilirsiniz.  Arkadaşlarınızdan beklediğiniz yakınlığı görememek sizi üzebilir, önemsiz hissettirebilir.
YENGEÇ
Sevgili Yengeç, bugün kendinizi ifade etmek, duygularınızı açmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenecek, seyahat ve eğitim planlarınıza odaklanacaksınız.
ASLAN
Sevgili Aslan, bugün içinize dönüp, kendi düşünce ve duygularınızı, hissiyatınızı gözden geçirebilirsiniz. Ortaklıklar ve partnerinizle ilgili kazançlarınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.
BAŞAK
Sevgili Başak,  bugün arkadaşlarınızla olmak, duygularınızı açmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yemek organizasyonları, küçük gezi organizasyonları yapabilirsiniz.
TERAZİ
Sevgili Terazi, bugün yaptığınız iş ve görünümünüz ile ilgili takdir toplayacaksınız. Bugünü biraz daha mistik konulara ayırarak geçirebilirsiniz.
AKREP
Sevgili Akrep, bugün çılgınlık yapmak isteyebilirsiniz. Günlük koşturmacalardan uzak, kendinizi konforlu hissedeceğiniz dış alanlarda vakit geçirebilirsiniz.
YAY
Sevgili Yay, bugün ortaklıklardan ve eşinizin kazançları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Evinizde oturup meditasyon yapmak veya inancınıza yönelik davranışlar sergileyebilirsiniz.
OĞLAK
Sevgili Oğlak, bugün partnerinizle duygularınızı paylaşmak ve aile ev yaşamınızla ilgili konularda iyileştirme yapmak isteyebilirsiniz. İletişiminiz oldukça iyi ve keyifli bir gün geçireceksiniz.
KOVA
Sevgili Kova, bugün günlük işleriniz, sağlık rutinleriniz ile ilgileneceksiniz. Çalışmak ve üretmek konusunda öğleden sonra verim alma potansiyeliniz yüksek.
BALIK
Sevgili Balık, bugün duygularınızı, beklentilerinizi açmaktan geri kalmayacaksınız. Çocuklar ve aile konusu gündeminizde olabilir. Duygularınızı paylaşmak ve anlatmak size iyi hissettirebilir. Kendinizden çok başkalarını düşünerek geçireceğiniz bir gün olabilir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI