DOLAR
32,2039
EURO
35,0603
ALTIN
2.471,45
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11’ler belli oldu

Antalya Bilet…

Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11’ler belli oldu
REKLAM ALANI
17.03.2024 19:30
0
A+
A-

Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Trabzonspor ile kritik bir derbi maçına çıkacak. Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda kritik viraj olan Trabzonspor deplasmanında galibiyetle ayrılmak ve rahat bir nefes almak istiyor. 3. sıradaki Trabzonspor ise rakibini sahasında yenerek taraftarını sevindirme peşinde olacak. Dev maç öncesi her iki takımın da ilk 11’leri belli oldu. Peki, Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. 76 puanla Galatasaray’ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe bu akşam Trabzonspor’u mağlup etmek ve şampiyonluk yarışındaki pozisyonunu korumak istiyor. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın muhtemel 11’leri belli oldu. Peki, Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.Papara Park’ta oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
Mücadele Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.
Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Fernandez, Denswil, Eren, Visca, Berat, Mendy, Trezeguet, Enis Destan, Pepe
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Diku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko
Ligde son 4 maçını kazanan ve bu süreçte UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Union Saint-Gilloise’ı saf dışı bırakarak çeyrek finale yükselen sarı-lacivertliler, Trabzonspor engelini aşarak zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor.
Teknik direktör İsmail Kartal’ın öğrencileri, haftaya 76 puanla Galatasaray’ın 2 puan gerisinde 2. sırada giriyor.
Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında 3 oyuncusundan faydalanamayacak.Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş, zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakacak.
Trabzonspor’da sakatlıkları süren Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Geçen hafta sakatlığı nedeniyle VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasında forma giyemeyen Uğurcan Çakır, Fenerbahçe karşısında takımdaki yerini alabilecek.Sezon başında Slovenya’da yapılan kampta sakatlanan Orsic’in de maç kadrosunda yer alması bekleniyor.
Fenerbahçe’de 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.Sarı-lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Rodrigo Becao, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek.
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde son 5 lig maçında 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.Ligde 49 puanla 3. sırada yer alan Karadeniz ekibi, üçüncülükteki yerini de sağlamlaştırmayı hedefliyor.
Karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösteren bordo-mavili taraftarlar, stadyumun tamamını dolduracak. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği Fenerbahçe taraftarı stada alınmayacak. Karşılaşmada, 2 bin 250 güvenlik personeli görev yapacak.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI