DOLAR
32,2852
EURO
34,6790
ALTIN
2.403,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C

Bruce Willis’in kızı Tallulah’a otizm teşhisi konuldu

Antalya Bilet…

Bruce Willis’in kızı Tallulah’a otizm teşhisi konuldu
REKLAM ALANI
19.03.2024 09:52
0
A+
A-

Bruce Willis'in kızı Tallulah'a otizm teşhisi konuldu

Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis’in 30 yaşındaki kızı Tallulah, kendisine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı.

Aksiyon filmlerinin önde gelen isimlerinden Bruce Willis’e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma – yazma gibi becerileri etkileyen afazi hastalığı teşhisi konulmuştu. Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve gözlerden uzak yaşayan Bruce Willis, ardından frontotemporal demans hastalığıyla mücadele etmeye başladı.
Zor Ölüm, Altıncı His gibi ünlü yapımların yıldızının durumu sık sık dünya basınında manşetlere taşınıyor. Ancak bu sefer Willis’in kızı kendisine konan otizm teşhisiyle gündeme geldi.
30 yaşındaki Tallulah Willis sosyal medya hesabında babasıyla bir videosunu yayınladı ve ardından kendisine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı.
Instagram’dan açıklama yapan Willis “Sanırım teşhisim hakkında ilk kez açıkça konuşuyorum. Geçtiğimiz yaz öğrendim ve hayatım tamamen değişti” dedi.
Tallulah, Willis ve Demi Moore’un en küçük çocuğu. İkilinin Scout ve Rumer adında iki kızı daha bulunuyor.
Tallulah Willis daha önce anoreksiya nervoza ve depresyonla mücadelesi hakkında konuşmuştu.
Öte yandan Bruce Willis’in eşi Emma Heming, hafta sonu gördüğü gazete manşetlerine isyan etmişti.
68 yaşındaki Bruce Willis’in hayatında “Artık neşe kalmadığı” şeklinde çıkan manşetlere isyan eden Emma Heming, sosyal medya paylaşımında; “Pazar sabahı ve ben sinirliyim. Az önce internette tıklama tuzağına düştüm. Sadece kaydırıp kendi işime bakıyordum ve kendi ailemle ilgili bir manşet gördüm. Başlık aslında kocamda artık neşe kalmadığını söylüyor. Şimdi size şunu söyleyebilirim ki bu, gerçeklerden çok uzak bir ifade” dedi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI