DOLAR
32,4149
EURO
34,7881
ALTIN
2.399,68
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Tom Cruise’a ilginç yasak: Artık o aracı kullanamaz

Antalya Bilet…

Tom Cruise’a ilginç yasak: Artık o aracı kullanamaz
REKLAM ALANI
22.03.2024 14:30
0
A+
A-

Tom Cruise'a ilginç yasak: Artık o aracı kullanamaz

Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise’un, 2006 yılında yaşadığı bir olay nedeniyle Bugatti marka araç satın alması artık mümkün değil. Cruise, Görevimiz Tehlike 3 filminin galasında, Bugatti Veyron’un yolcu tarafındaki kapısını açmakta zorlanması, markanın ona bir daha araç satmamasına neden oldu.

Zenginlik ve ünüyle tanınan biri için lüks arabalar, yaşam tarzlarının bir parçası haline geldi. Ancak,Tom Cruise gibi bir ismin, Bugatti gibi prestijli bir markanın aracını kullanmamasına dair bir yasaklama, nadir görülen bir durum. Bugatti’nin müşterileri için belirli kuralları ve düzenlemeleri var. Yıllık bakım ve lastik değişimi gibi ek masrafların yanı sıra, araçlarının bakımı oldukça titizlik gerektiriyor. Ancak Cruise’un Bugatti yasağının nedeni, teknik detaylardan ziyade, 2006’daki küçük bir olaya dayanmaktadır.

Cruise’un o zamanki eşi Katie Holmes ile birlikte katıldığı Görevimiz Tehlike 3 galasında yaşanan kapı açma problemi, markanın ona karşı bir yasaklama getirmesine yol açtı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Oyuncunun mücadele anları süper otomobil markası tarafından bir daha yaşanmasına izin verilmeyecek kadar utanç verici bulundu ve Bugatti araç alması yasaklandı.  Eski favori arabasını kullanırken göremeyeceğimiz Cruise dışında benzer yasakla karşılaşan başka ünlüler de var. 

Boksör Floyd Mayweather, şarkıcı Flo Rida, yapımcı Simon Cowell ve hatta Formula 1 pilotu Jenson Button’ın da Bugatti araç alması yasak. 

Antalya Bilet

REKLAM ALANI