DOLAR
32,3628
EURO
34,8966
ALTIN
2.385,77
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Rusya Güvenlik Servisi: Ukrayna istihbarat şefi Budanov meşru bir hedef

Antalya Bilet…

Rusya Güvenlik Servisi: Ukrayna istihbarat şefi Budanov meşru bir hedef
REKLAM ALANI
26.03.2024 15:41
0
A+
A-

Rusya Güvenlik Servisi: Ukrayna istihbarat şefi Budanov meşru bir hedef

Moskova halkı saldırının yasını tutmaya devam ederken Rusya’dan yeni açıklamalar geldi. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Ukrayna Savunma Bakanlığı Ana İstihbarat Dairesi Başkanı Kirilo Budanov’un “meşru bir hedef” olduğunu açıkladı.  FSB ayrıca Batılı istihbarat servislerinin Moskova saldırganlarına yardım ettiğini bildirdi. Putin ise saldırıda sorumluluğu olanların adil cezalandırılmaları için her şeyi yapacağını söyledi.

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Ukrayna Savunma Bakanlığı Ana İstihbarat Dairesi Başkanı Kirilo Budanov’un “meşru bir hedef” olduğunu açıkladı. 

Haberi, Rus devlet ajansı TASS aktardı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’da 139 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan Ukrayna’yı sorumlu tutmuştu.

Putin, saldırıyla bağlantısı olanları, en üst düzey yetkiliye kadar cezalandıracaklarını söylemişti.

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) ise bugün yaptığı açıklamada, Moskova saldırısının emrini kimin verdiğinin henüz belirlenemediğini bildirdi.

Ancak FSB, Batılı istihbarat servislerinin Moskova saldırganlarına yardım ettiğini ifade etti.

Açıklamada ayrıca “Moskova saldırganları Ukrayna’da kahraman olarak karşılanacaktı” denildi.

PUTİN: ADİL CEZALANDIRMA İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Putin ise bugün Rusya Başsavcılığı’nın yönetim toplantısında konuştu. Rus lider, Crocus Konser Salonu’nda düzenlenen terör saldırısındaki suçluların “adil şekilde cezalandırılması için gereken her şeyi yapacağını” belirtti.

Putin, şöyle konuştu: “Bildiğiniz üzere, bu toplu katliamı doğrudan gerçekleştiren suçlular tutuklandı. Soruşturma makamları bu barbarca suçun koşullarını titizlikle belirliyor, ayrıntılarını açığa çıkarıyor, saldırıda yer alan her kişinin rolünü ve suçluluk derecesini belirliyor, kriminal uzmanlarının çıkarımlarını inceliyor.”

KREMLİN: ZELENSKİ TUHAF BİR YAHUDİ 

Bir diğer açıklama da Kremlin’den geldi.

Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, Yahudi olan Zelenski’nin saldırıyla nasıl bir bağlantısı olabileceğine ilişkin bir soruya yanıt olarak, “Orada tuhaf bir Yahudi türü var” ifadesini kullandı.

Peskov, açıklamasına, “Kiev rejiminin liderliğine nüfuz etmiş olan milliyetçi ruha birçok yönden sempati ve eğilim gösteren bir Yahudi” diye devam etti. Sözcü, konser salonu saldırısıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini gerekçe göstererek ayrıntı vermekten kaçındı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI