DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

SON DAKİKA HABERİ: MİT Başkanı ile ABD’li heyet arasında görüşme

Antalya Bilet…

SON DAKİKA HABERİ: MİT Başkanı ile ABD’li heyet arasında görüşme
REKLAM ALANI
29.03.2024 11:04
0
A+
A-

SON DAKİKA HABERİ: MİT Başkanı ile ABD'li heyet arasında görüşme

SON DAKİKA HABERİ: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, bugün ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ile bir ara gelecek. Görüşmede ikili ilişkilerin ele alınacağı bildirilirken Ukrayna ve Gazze savaşları, DAEŞ ve PKK ile mücadele konuları da masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mayıs’ta gerçekleştireceği ABD ziyaretine ilişkin konular da görüşülecek.

Son dakika haberi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, bugün ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ile bir görüşme yapacak.

Görüşmede gündemdeki konuların yanı sıra ikili ilişkiler de ele alınacak. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

ERDOĞAN ABD’YE GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Mayıs’ta resmi davetli olarak Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) gidiyor.

Erdoğan ilk kez Beyaz Saray’da ABD Başkanı Joe Biden’le görüşecek. Masada terörle mücadeleden Gazze’ye, savunma projelerinden ekonomik ilişkilere kadar kritik başlıklar var.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI