DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Almanya bugünden itibaren uyuşturucuya izin veriyor

Antalya Bilet…

Almanya bugünden itibaren uyuşturucuya izin veriyor
REKLAM ALANI
01.04.2024 13:34
0
A+
A-

Almanya bugünden itibaren uyuşturucuya izin veriyor

Almanya, bugünden itibaren vatandaşların evlerinde 25 grama kadar uyuşturucu bulundurmalarına ve üç kenevir bitkisi yetiştirmelerine izin veriyor. Almanlar dün, kararı başkent Berlin’de kutladı.

Almanya, bugünden itibaren vatandaşların evlerinde 25 grama kadar uyuşturucu bulundurmalarına ve üç kenevir bitkisi yetiştirmelerine izin veriyor.

Almanlar dün gece yasa değişikliğini kutlamak için Berlin’deki Brandenburg Kapısı da dahil olmak üzere halka açık yerlerde bir araya geldi. Haziran ayından itibaren, esrarın üyelere satılabileceği esrar sosyal kulüpleri kurulacak, ancak bu kurumların büyüklüğü 500 üye ile sınırlı olacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

The Telegraph’ın aktardığına göre yasa geriye dönük olarak uygulanacak ve böylece esrar bulundurma suçundan hüküm giyen herkesin cezası iptal edilebilecek. Ülkenin 16 bölgesindeki eyalet savcıları, yasanın yürürlüğe girmesinden önce hangi mahkumların serbest bırakılması gerektiğini görmek için binlerce vakayı değerlendiriyor. Hamburg’da polis 55 mahkumu serbest bıraktı ve esrar ticaretiyle bağlantılı aktif bir insan avını durdurdu. Hamburg savcıları “Bu davalar en yüksek önceliğe sahip” açıklamasında bulundu.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI