DOLAR
32,3680
EURO
34,7095
ALTIN
2.393,02
BIST
10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Finlandiya’da okula silahlı saldırı: 3 çocuk yaralandı

Antalya Bilet…

Finlandiya’da okula silahlı saldırı: 3 çocuk yaralandı
REKLAM ALANI
02.04.2024 10:54
0
A+
A-

Finlandiya'da okula silahlı saldırı: 3 çocuk yaralandı

Finlandiya’nın başkenti Helsinki’nin bir banliyösü olan Vantaa’da bir okulda silahlı saldırı düzenlendi. Finlandiya polisi tarafından yapılan açıklamada saldırganın yakalandığı ve olay yerinde ilk belirlemelere göre 3 çocuğun yaralandığı bildirildi. Saldırıdan etkilenen herkesin ve saldırganın 18 yaşından küçük olduğu aktarıldı. Saldırının düzenlendiği okulda 800 öğrenci eğitim görüyor.

Finlandiya’nın başkenti Helsinki’nin bir banliyösü olan Vantaa’da bir okula silahlı saldırı gerçekleşti.

Saldırıdan etkilenen kurbanların tamamının ve saldırganın 18 yaşından küçük olduğu aktarıldı. İlk belirlemelere göre 3 yaralı var.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bir polis sözcüsü yaptığı açıklamada, kurbanların hastaneye kaldırıldığını söyledi. Viertola okulunun müdürü Sari Laasila, “Acil tehlike sona erdi” dedi ve olay hakkında daha fazla yorum yapmaktan kaçındı. Finlandiya polisi saldırının , başkent Helsinki’nin bir banliyösü olan Vantaa’daki, birinci sınıftan dokuzuncu sınıfa kadar yaklaşık 800 öğrencinin eğitim gördüğü Viertola okulunda gerçekleştiğini açıkladı. Polis tarafından yapılan açıklamada, “Polis olay yerinde inceleme yapıyor. Çevredekilerden bölgeden uzak durmalarını ve evlerinde kalmalarını istiyoruz. Kapılar yabancılara açılmamalı” ifadelerine yer verildi.

Saldırının faili şüphelinin yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI