DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Sahillerde bayram yoğunluğu

Antalya Bilet…

Sahillerde bayram yoğunluğu
REKLAM ALANI
10.04.2024 14:40
0
A+
A-

Sahillerde bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler sahillere akın etti. Yurdun turistik beldelerindeki sahillerde bugün yoğunluk oluştu. Antalya’da Konyaaltı Sahili, Muğla’da Bodrum, Marmaris ve Fethiye en çok yoğunluk yaşanan noktalar oldu.

Ramazan Bayramı tatili turizmi hareketlendirdi, yurdun turistik noktalarında yoğunluk yaşandı.
Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 2 milyon tatilcinin gelmesinin beklendiği Antalya’da, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyrediyor.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre; kentte hava sıcaklığı 24 derece, deniz suyu sıcaklığı 22 derece, nem oranı da yüzde 60’ı gördü.
Sıcak havayı fırsat bilen Antalyalılar ve kente gelen tatilciler, Konyaaltı Sahili’ne gitti.
Kimileri denize girerken, kimleri güneşlenmeyi tercih etti. Kimleri de sahil bandında yürüyüş yaptı.
Meteoroloji verilerine göre; bayram tatili süresince Antalya’da hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek.
Muğla’nın turistik ilçelerinden Fethiye’deki Ölüdeniz ile Belcekız plajı da yoğun bir gün geçirdi.
Yerli ve yabancı turistler, Nisan ayında deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Kimi tatilciler de yamaç paraşütü ve çeşitli su sporları ile doyasıya eğlendi.
Yoğunluktan dolayı trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.
Ölüdeniz bölgesinde ciddi bir yoğunluk yaşandığını belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Açık olan oteller nerdeyse dolu. Bu sene sezon iyi geçecek gibi gözüküyor.” dedi.
Bodrum’da da bayramın ilk günü sahillerde yoğunluk oluştu.
Bodrum’da hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı 19 dereceyi gösterirken, başta Gümbet Plajı olmak üzere Kumbahçe, Bitez ve Ortakent plajlarında yoğunluk oluştu.
Bazı tatilciler denize girerken, bazıları şezlonga uzanarak kitap okuyup, güneşlenmeyi tercih etti. Bazı tatilciler de su sporları yaparak keyifli anlar yaşadı.
Hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının 19 derece kaydedildiği Akyaka’da yerli ve yabancı turistler sahilleri hareketlendirdi.
Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde de turistler denize girip güneşlendi. Gökova Körfezi’ne dökülen Kadın Azmağı Deresi’ne düzenlenen turlara katılanlar, teknelerle dereyi gezdi.
Hava sıcaklığının 27, deniz suyunun 19 derece ölçüldüğü Marmaris’te yerli ve yabancı tatilciler sahillerde vakit geçirdi.Güneşli havayı fırsat bilen turistler ve vatandaşlar çocuklarıyla denize girip plajda güneşlenmeyi tercih etti. Uzunyalı Sahili, Yat Limanı boyunca yürüyüş yapanlar, kafelerde oturarak güneşli havanın tadını çıkardı.Uzunyalı, İçmeler, Turunç ve Kızkumu plajlarında yoğunluk gözlendi. Adrenalin tutkunu turistler ise su sporları istasyonlarında jet ski ve deniz paraşütüne binerek eğlenceli zaman geçirdi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI