DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Hakan Sabancı ile Tokyo’da: Hande Erçel’den yeni pozlar

Antalya Bilet…

Hakan Sabancı ile Tokyo’da: Hande Erçel’den yeni pozlar
REKLAM ALANI
12.04.2024 14:53
0
A+
A-

Hakan Sabancı ile Tokyo'da: Hande Erçel'den yeni pozlar

Gerek oyunculuk performansı gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Japonya’ya gitmişti. Tatili devam eden ünlü oyuncu yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Son olarak “Bambaşka Biri” adlı diziyle izleyiciyle buluşan Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile  Japonya’ya gitti.
Daha önce de tatilinden kareler paylaşan ünlü oyuncudan yeni paylaşımlar geldi.
Erçel’in kaprili tarzı dikkat çeken Hande Erçel’e “Çok güzelsin”, “Harika”, ” Allah nazarlardan korusun” gibi yorumlar yağdı.
Öte yandan Hande Erçel, önceki gün de eğlenmek için gittikleri oyun salonunda sevgilisi Hakan Sabancı’yı fotoğraflamış ve “Bayramda yine çocuklar eğlendi” notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.
Öte yandan Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı ile ilişkisi hakkında sessizliğini bozmuştu.
“Hakan ile aynı enerjide buluşmayı çok seviyorum” diyen Erçel, “Birbirimizin alanına ve görüşüne saygı duyuyoruz. Değiştirmeye çalışmak gibi bir inadımız olmuyor. Aynı noktada buluşma hali çok özel, çok güzel” ifadelerini kullanmıştı.
Sabancı ile sık sık tatile çıkan Erçel, “Eskiden çok plansız seyahat ederdim… Ama Hakan inanılmaz planlı biri… O yüzden onunla seyahat ettiğimizde her şey çok belli oluyor” demişti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI