DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Ömer 51. bölümde neler olacak? Ömer ve Gamze yeniden yakınlaşıyor

Antalya Bilet…

Ömer 51. bölümde neler olacak? Ömer ve Gamze yeniden yakınlaşıyor
REKLAM ALANI
13.04.2024 12:38
0
A+
A-

Ömer 51. bölümde neler olacak? Ömer ve Gamze yeniden yakınlaşıyor

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi Ömer 51. bölümüyle 15 Nisan Pazartesi günü ekranlarda olacak. İşte 51. bölümde yaşanacaklar…

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 51. bölümü ile 15 Nisan Pazartesi 20.00’de Star’da ekranlara gelecek
15 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; 
Rahmi’nin Fatma’ya evlilik teklifi etmesi herkesi şaşırtırken, annesini bu evlilikten döndürmek isteyen Nuran, dayısı Yılmaz’a haber vererek dengeleri değiştirecek bir hamle yapar. Fakat Yılmaz’ın gelişi durumu içinden çıkılması daha da zor bir hale getirir.
Reşat ile Nurhayat arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Çiçek, kaygılarında haklı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.
İçinde olduğu durum nedeniyle gergin olan Reşat, Ömer’i artık Gamze’den uzak durması ve yeni bir yola girmesi konusunda uyarır. Nisa ise mektupları yazan gizli aşığı ile nihayet karşı karşıya gelir.
Boşanmanın kıyısında olan Gamze ve Ömer, gururları yüzünden birbirlerine olan sevgilerini bir türlü söyleyemezler.
Fakat Fatma ve Rahmi arasındaki meseleyi çözmeye çalışmak, ikilinin yeniden yakınlaşmasına yardım eder. Ancak yaşanan sürpriz bir gelişme, onları Yılmaz’ın karşısında epey zor bir durumda bırakır.
Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alıyor.
Yeni tanıtıma; Reşat’ın oğlu Ömer’e başkasıyla mutlu olması için baskı yapması ve Ömer’in Gamze’ye “Çok seviyorum” demesi damga vurdu.
ÖMER 51. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI