DOLAR
32,4268
EURO
34,5800
ALTIN
2.384,31
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
26°C
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Biden: Amcamı yamyamlar yedi

Antalya Bilet…

Biden: Amcamı yamyamlar yedi
REKLAM ALANI
18.04.2024 13:13
0
A+
A-

Biden: Amcamı yamyamlar yedi

ABD Başkanı Joe Biden, savaş kahramanı amcasının İkinci Dünya Savaşı’nda Papua Yeni Gine üzerinde uçağı düştükten sonra yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü. Biden,amcası Ambrose J. Finnegan’ın uçağının 1940’larda düştüğü bölgede o zamanlar çok sayıda yamyam olduğunu ve amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, savaş kahramanı amcasının İkinci Dünya Savaşı’nda Papua Yeni Gine üzerinde uçağı düştükten sonra yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü.
Biden, dün yaptığı konuşmada, amcası Ambrose J. Finnegan’ın uçağının 1940’larda düştüğü bölgede o zamanlar çok sayıda yamyam olduğunu ve amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını söyledi.
Ancak Daily Maily’de yer alan habere göre Biden’ın açıklaması, uçağın söylediği gibi “düşürülmediğini” gösteren Pentagon kayıtlarıyla tutarsızdı.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’a göre bu, 14 Mayıs 1944’te Papua Yeni Gine açıklarında motor arızası yaşayan ve okyanusa düşen bir kurye uçuşuydu. Amcası pilot değil yolcuydu.
Biden “yamyam” yorumlarını, aile tarafından “Bosie Amca” olarak bilinen akrabasının adını taşıyan bir savaş anıtını ziyaret ettiği Scranton, Pennsylvania gezisinde yaptı.
Biden şunları söyledi: (Bosie) o zamanlar çok sayıda yamyamın bulunduğu bir bölgede vuruldu. Cesedini hiçbir zaman bulamadılar. Ama ben oradayken hükümet geri döndü ve uçağın parçalarını ve benzerlerini kontrol edip buldular.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI