DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
25°C

Fatih’te gece hareketli dakikalar: Matkap ve balyozla saldırıp 4 kişilik aileyi rehin aldı

Antalya Bilet…

Fatih’te gece hareketli dakikalar: Matkap ve balyozla saldırıp 4 kişilik aileyi rehin aldı
REKLAM ALANI
19.04.2024 09:06
0
A+
A-

Fatih'te gece hareketli dakikalar: Matkap ve balyozla saldırıp 4 kişilik aileyi rehin aldı

İstanbul Fatih’te üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla ile kırmaya çalışan saldırgan dış kapıyı ateşe verdi. Özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilen saldırgan evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aileyi rehin aldı. Aile, itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarılırdı.

İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak’ta gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.
5 katlı binadanın 4’üncü katında yaşayan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, daha önce birçok kez tartıştığı üst kattaki komşusunun kapısına giderek yanında getirdiği matkap ve balyozla kapıyı açmaya çalıştı.
Başarılı olamayan saldırgan, evin kapısını ateşe verdi. Evde bulunan 4 kişilik aile, evin içine giren dumandan etkilenirken saldırganın kapıda beklemesinden dolayı da içeride mahsur kaldı.
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile evin penceresinden kurtarıldı. Bu sırada, olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan ile iletişime geçerek ikna etmeye çalıştı.
Ekiplerinin ikna çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine, adrese özel harekat polisleri sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen saldırgan, özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.
Evde mahsur kalarak panikleyen ve pencereye çıkıp bağırarak yardım isteyen Muhammed Enes, “Alt kattaki komşu, matkapla içeri girmeye çalıştı, evin kapısını yaktı. Balyozla kapıya vurdu. Polisleri aradık polis geldi. Camdan bağırdım polislere yardımcı olsanıza adam kapıyı yakıyor. Özel harekat polisleri geldi. Saldırgan benim alt komşum, bu gece hiçbir tartışma yaşamadık, ruh hastası kendisi kuruluyor. Daha öncede polisi çağırmıştık. Çevik kuvvet geldi, kapısını koçbaşıyla kırmıştı. Kapısını biz mi kırdık zannediyor artık. Sürekli iki, üç akşam da bir geliyor. Daha önce 4-5 defa şikayetçi olduk. 1’inci kattaki komşuyu da rahatsız ediyor. O da şikayetçi oldu ama almıyorlar.” dedi.
Öte yandan, saldırganın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirilirken, polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI