DOLAR
32,3892
EURO
34,7838
ALTIN
2.398,22
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Günlük burç yorumları (20 Nisan 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (20 Nisan 2024)
REKLAM ALANI
20.04.2024 11:47
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (20 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 20 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bu sabah güneşi boğa burcundaki seyri ile karşılıyoruz. Boğa enerjisi durağandır, sakindir, huzur arayışındadır, çok hareketlilikten hoşlanmaz ve değişime her zaman direnç gösterendir. Gösterdiği bu direnç, diğer sabit burçlar Akrep, Boğa ve Aslan ile en sert değişimleri yaşamak durumunda kalmaktır. Gökyüzü akrep dolunayına hazırlanırken Ay yarın sabah saatlerine kadar başak burcunda olacak. Hayatın içinde değişimi isteyen enerjiler bugün karşımızda olacak.
Bugün Ay’ın Jüpiter ve Uranüs kavuşumu ile olumlu bağlantılar kurması somut değerler üzerinden hareket edeceğimizi gösteriyor. Büyüme fazında ilerleyen ay bugünün bereketli dönüşler sağlayacağını gösteriyor. Değerlerimizi paylaşabildiğimiz ölçütte büyüyeceğiz.
Bugüne kadar biriktirdiğimiz ne varsa o güvence ile hareket edeceğiz. Ancak bütün bunları yaparken gerçi olmamız ve karşımıza çıkacak engelleri hafife almamamız gerektiğini gösteriyor. Detaylar ile ilgilenirken resmin bütününü atlamamamız şart. Geleceğe yönelik planlar oluştururken geçmiş öğretileri es geçmemek önemli. Güneş’in Plüton ile dik açısı gerilim enerjisini arttırıyor, egonun ön planda olduğu her iletişimin kopmaya hazırlandığı bir süreç var önümüzde. Aynı durum maddi değerler içinde düşünülebilir.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün çalışma hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili değişiklikler meydana gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlar ile fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Detaylı analiz etmeniz gereken konular gündeminizde ancak bu detayları atlamak yanlış başlangıçlar yapmanıza sebep olabilir. İşle ilgili yapacağınız yatırımlarda fırsatlar olabilir ancak oluşabilecek zararları da düşünmeden hareket etmeyin.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kariyer ve kadersel direnç gösterdiğiniz olaylar meydana gelebilir. Duygularınızı, düşüncelerinizi en ayrıntısıyla dile getirmek ve anlatmak isteyebilirsiniz. Otorite figüründe karşınıza çıkan insanlar ile çatışma halinde olabilirsiniz. Kendinizde ilgili yapmanız almanız gereken değişim kararları sizi zorlasa bile bu değişimin kaçınılmaz olduğunu unutmamalısınız.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün içsel huzursuzluğunuz yoğun olabilir. Geçmişte yaşadığınız duyguların etkisi yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bir süre kendi isteklerinize odaklılık geliştirebilirsiniz. Evinizle, ailenizle ilgili meseleler gündeminizde olacak. İçsel huzursuzluğunuzu etrafı düzenleme eylemi ile geçiştirmeye çalışabilirsiniz. Ancak gökyüzü biraz durmanızı ve düşüncelerinizi, zihninizi sakinleştirmenizi istiyor. Bugünlerde bedeninizde yaşadığınız sağlık göstergelerine önem verin, önümüzdeki hafta sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Arkadaşlarınız ile bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Bugün tanışacağınız insanlar fikirsel olarak hayatınızla ilgili bazı şeyleri net anlamanıza yardımcı olacak. Duygusal açıdan aslında ihtiyaç duyduğunuz şey nedir cevabını alabilirsiniz.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kariyer ve işinizle ilgili büyük değişiklikler yaşanabilir. Babanız veya otorite figüründeki insanların sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Finansal açıdan bazı düzenlemeler yapmanız gerekli. Artık giderler ve gelirler konusunda denge oluşturmalısınız.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kişisel gelişiminiz, imajınız ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gökyüzü sizi büyük değişiklikler yapmanız için ikna eder pozisyonda ancak radikal değişimlerin sonuçlarını düşünerek karar vermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili meseleler bugünlerde sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızla ilgili çözmeniz gereken sorunlar gündeminizde, partneriniz veya çocuklarınız sizinle daha yakın olabilmek adına isyan edebilir. Artık kişisel sorumluluklarınızdan ziyade hayatınızda değer verdiğiniz insanlar ile vakit geçirebilmek adına planlar yapmalısınız.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün hayatınızdaki kadınlar ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Aile içindeki kadınların sağlık problemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Partneriniz veya iş ortaklarınızla ilgili finansal sorunlar çözümsüz bir noktaya ulaşabilir.
Bu problemleri çözebilmek adına kendi finansallarınızı ortaya koymanız gerekebilir. Gün içinde ufak kazalar, sakarlıklar meydana gelebilir. Araç kullanırken veya herhangi bir alet kullanırken dalgın olmamaya özen göstermelisiniz.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ile bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarınız veya aşk hayatınızda yaşadığınız sorunları konuşmak ve dertleşmek isteyebilirsiniz. Partneriniz ile aileniz arasında gerilimler meydana gelebilir. Ailenizin ilişkilerinizle ilgili yaklaşımları çözüm konusunda sizi sıkışmış hissettirebilir.
Yay Burcu: Sevgili Yay, iş ve kariyer konusundaki planlarınızı detaylandırmak ve geçmişte yaşadıklarınızla beraber yeni bir yolculuk planında olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlardan destek alabilirsiniz. Aile ve iş yaşamınızla ilgili zıt fikirlerin ortaya çıkması ve iş geliştirme noktasında bu zıtlıkların sizi gelişime sürükleyeceği bir gün karşınızda olacak. Finansal yükümlülükler sizi çalışmaya ve üretmeye zorlayabilir.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün ailenizin desteği ile sorumluluklarınızı yerine getirmek ve hayallerinizin peşinden gidebilecek enerjiye sahip olacaksınız. Kariyerinizle ilgili bir hazırlık aşamasındasınız. Artık size zarar veren bağımlılıkları gözden geçirmenizin vakti geldi. Hayatınızda olmak istediğiniz yer ile mecburi koşulların yarattığı alanlarda olmanın zıtlığı içinde olacaksınız. Bugünlerde karar vermeniz gereken önemli konular olabilir.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün harcamalar, ödemeler, sigortalar konusuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Aile içindeki gerilim ve güvensizlik karar alma konusunda sizi zorlayabilir. Maddi yükümlülükler ve kazançlarınızı dağıtmanız gereken durumlar güvensiz hissetmenize neden olabilir. Aileden gelebilecek desteğe odaklanmış olabilirsiniz ancak beklentinizi çok büyütmemelisiniz. Aile içindeki otorite figürünün fikir değişiklikleri bugünlerde sizi zorlayabilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün partnerinizle veya çocuğunuzla ilgili sağlık konuları gündeminizde olabilir. Bu durum gücünüzün düşmesine ve her şeye yetebilme noktasında sizi endişelendirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili meselelerde gerilimler meydana gelebilir. Hayat bugünlerde takılı kaldığınız sabit düşüncelerinizi esnetmek adına bazı deneyimler yaşatabilir. Değişime dirençli değilsiniz ancak söz konusu fikirleriniz olduğunda bazen vazgeçmek ve karşıt düşünceleri anlamak güç olabiliyor. Bu direnci kırmak adına kendiniz adım attığınız deneyimleriniz daha kolay geçecek.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI