DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)
REKLAM ALANI
23.04.2024 00:13
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 23 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. 
Güne Ay Terazi burcundayken başlayıp, gün batımından hemen önce Akrep burcuna geçişini deneyimleyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay, Venüs ile karşıtlık pozisyonda olacak. Kadınlar ile ilgili konuların gündeme gelişini bir süre daha gözlemlemeye devam edeceğiz. Dolunay öncesinde ilişkiler açısında gergin bir gün geçirilebilir.
KOÇ
Sevgili Koç, bugün partneriniz ve ortaklarınız ile maddi değerler, kaygılar üzerine görüşecek, konuşacaksınız. Ilişkilerinizde ani gerilimler meydana gelebilir. Duygusal açıdan bir başkasıyla hareket etme düşüncesi sizi zorluyor olabilir.
BOĞA
Sevgili Boğa, bugün sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Iş hayatınızdaki sorumluluklarınız, işinizi yetiştirme çabanız yüzünden bugün çalışmak durumunda kalabilirsiniz.
İKİZLER
Sevgili İkizler, bugün çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili sizi üzebilecek konular gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmeye çalışırken, arkadaşlarınız ve partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminizde olacak.
YENGEÇ
Sevgili Yengeç, bugün aile ve ev yaşamınızla ilgili meseleler gündeminizde olacak. Kariyeriniz için ayırdığınız zaman aile bireyleriniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Ailedeki kadın figürler ile bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.
ASLAN
Sevgili Aslan, bugün yakın çevrenizdeki insanlar ile ilgileneceksiniz. Çok fazla konuşmanız anlatmanız gereken konular gündeminizde olabilir. Akrabalar ve kardeşler konusunda gerilimlere neden olabiliecek tartışmaların içinde bulabilirsiniz kendinizi.
BAŞAK
Sevgili Başak, bugün maddi kaynaklar konusunda bazı kayıplar yaşanabilir veya harcamalarınız abartılı olabilir.
TERAZİ
Sevgili Terazi, bugün ilişkiler ve duygularınız konusunda daha açık olmanız beklenebilir. Partnerinizle ilgili konular, ilişkinize dair meseleler daha fazla gündeminizde olacak.
AKREP
Sevgili Akrep, daha çok kendi dünyanıza odaklanmak isteyebilir ve sorumluluklarınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kariyer ve ortaklıklar konusu bir süre size gerilim yaşatabilir.
YAY
Sevgili Yay, bugün dışarıya çıkmak, çocuğunuzla ilgili konularla ilgilenmeniz veya partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal açıdan anlaşamadığınız veya anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.
OĞLAK
Sevgili Oğlak, bugün kariyer ve iş hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Ev ve iş konusunda yaşadığınız ikilikler sizi yormaya başlayabilir. Bugünlerde fazla mesai yapmanız gereken konular olabilir.
KOVA
Sevgili Kova, bugün özgürleşmek, bağımlılıklardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde kariyeriniz ve geleceğiniz ile ilgli kendinizi karamsar hissedebilirsiniz.
BALIK
Sevgili Balık, bugün harcamalar, yatırımlar, sigortalar konusu gündeminizde olacak. Maddi kaynakları nasıl yöneteceğiniz konusunda farklı fikirler almak ve fikir değişikliklerine gitmek gerebilir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI