DOLAR
32,3395
EURO
34,8487
ALTIN
2.389,59
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Prens Louis’den yeni kare: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti

Antalya Bilet…

Prens Louis’den yeni kare: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
REKLAM ALANI
23.04.2024 17:36
0
A+
A-

Prens Louis'den yeni kare: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti

Galler Prensesi Kate Middleton paylaştığı video mesajla tartışmalara son vermiş ve kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Prenses, küçük oğlu Prens Louis’nin doğum gününe özel yeni bir karesini paylaştı.

Bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Kraliçe Elizabeth’in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles da kanserle mücadele ediyor.
İngiltere Kraliyet Ailesi’nde tahtın beşinci sıradaki varisi, Prens William ile Kate Middleton’ın küçük oğlu Prens Louis 6 yaşına bastı.
Sosyal medyadan paylaşılan karenin, Kate Middleton tarafından çekildiği belirtildi.
Genelde doğum günü karelerini gece yarısı paylaşan çift, bu yıl geleneği bozarak öğleden sonra küçük oğullarının bir fotoğrafını paylaştı. Daily Mail’in haberine göre, ailenin “benzeri görülmemiş” bir dönemden geçmesi nedeniyle fotoğrafın normalden geç paylaşıldığı düşünülüyor.
Fotoğraf, Adelaide Cottage arazisinde, sık sık çocuklarının doğum günü portrelerini çeken annesi Galler Prensesi tarafından çekildi.
Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton’ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Kensington Sarayı, çarşamba günü Windsor’da çekilen video mesajı paylaştı. Videoda kanser olduğunu açıklayan Kate Middleton, haberi aldıktan sonra inanılmaz derecede zorlu birkaç ay geçirdiğini belirtti.
Büyük bir şok yaşadığını ifade eden Middleton, “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım” dedi.HABERİN VİDEOSUNA GİT
Öte yandan, Kraliyet ailesinden ve liderlerden, Prenses’e destek mesajları yağdı.
Kraliyet hayatına veda ederek ABD’de yeni bir sayfa açan Prens Harry ve Meghan Markle çifti de Prenses Kate’in açıklamasının ardından iyi dileklerde bulundu.
Sussex Dükü ve Düşesi “Kate ve ailesine sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz” ifadelerine yer verdi.
HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI